- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #12.221
O genel yapım canım hastalık gibi değil artıkınhoş bugün aç karnına waffle yedim şekerim 230a çıktı gündüz fenaydım şimdide biraz halsizimde gündüze göre iyiyim
Nörüyon hacı ?
O genel yapım canım hastalık gibi değil artıkınhoş bugün aç karnına waffle yedim şekerim 230a çıktı gündüz fenaydım şimdide biraz halsizimde gündüze göre iyiyim
amaaan bi waffle den mi çıktı o dadar şeker...
İyidir kuzu pek bir şey yapmadım bugün 8de anca oturdum dersin başına biraz soru çözdüm karışık o kadar. Pantolon denedim 3 tane beğendim hiç birini almadan çıktım.Sen ne yaptın?
Geçmiş olsun bibi aman dikkat et ya 230 çokmuş şeker şakaya gelmez. :26:
Benimki biraz düzensiz canım gizli şeker var arada ćıkıyo halsiz yapıyor ve uyku yapıyor baş ağrısını saıyorum
İyidir kuzu pek bir şey yapmadım bugün 8de anca oturdum dersin başına biraz soru çözdüm karışık o kadar. Pantolon denedim 3 tane beğendim hiç birini almadan çıktım.Sen ne yaptın?
Geçmiş olsun bibi aman dikkat et ya 230 çokmuş şeker şakaya gelmez. :26:
Sağol canım annemin ölçüm cihazı varda gidince ölćüyorum yoksa öğrenemicemölüp gitçem
Yav aç karna tatlı mı yinir ?
Ben erken kalktım hacım,tekrarlara başladım güzel geçti şükür,yarın da devam inşallah.
şerbetli tatlı yeseydin nolurmuş acaba.... bende de mi gizli şeker var acaba ya,, yemek yiyince bir tatlı uyku bastırıyoki. annem derdi yedin şimdi iri kediler gibi yatağa gidiyon... kpss ye hazırlanır ken yer uyur kalkar tekrar yer uyurdum nasıl işse
Merhaba kurbik.
Yav aç karna tatlı mı yinir ?
Ben erken kalktım hacım,tekrarlara başladım güzel geçti şükür,yarın da devam inşallah.
ne zaman sizin şu sınav... stres tavandadır... Allah kolaylık versin çok zor psikolojisi...
ne zaman sizin şu sınav... stres tavandadır... Allah kolaylık versin çok zor psikolojisi...
tok karnına yiyemiyorum canım ben çok tatlı sevmiyorum onu bile zor yedim
Baktır canım çünkü yemekten sonra ağırlık çökmesi uyku basması şeker e çıkıyor mesela yemek yemezsem çok dinç oluyorum
5 temmuz gy-gk ve eğitim.... 20 temmuz alan...
Romecum ben de deneme sipariş ettim.
1 ay kaldı. :18: Bir an önce geçse de kurtulsak. Tabi iyi geçse süper olur.
5 temmuz gy-gk ve eğitim.... 20 temmuz alan...
Romecum ben de deneme sipariş ettim.
Hangilerini aldın canım? Benim de aldıklarımın yarısı bitti, Haziranda kütüphaneye kapanıp sabahtan akşama tekrar+deneme yapmayı planlıyorum. Artık bu saatten sonra olduğu kadar.
Hangilerini aldın canım? Benim de aldıklarımın yarısı bitti, Haziranda kütüphaneye kapanıp sabahtan akşama tekrar+deneme yapmayı planlıyorum. Artık bu saatten sonra olduğu kadar.
Allah kolaylık versin, emeklerinizi fazla fazla mükafatlandırsın İnşallah...