Kaldığımız yerden devam :)

Nörüyon hacı ?

İyidir kuzu pek bir şey yapmadım bugün 8de anca oturdum dersin başına biraz soru çözdüm karışık o kadar. Pantolon denedim 3 tane beğendim hiç birini almadan çıktım. Sen ne yaptın?

O genel yapım canım hastalık gibi değil artıkın hoş bugün aç karnına waffle yedim şekerim 230a çıktı gündüz fenaydım şimdide biraz halsizimde gündüze göre iyiyim

Geçmiş olsun bibi aman dikkat et ya 230 çokmuş şeker şakaya gelmez. :26:

O genel yapım canım hastalık gibi değil artıkın hoş bugün aç karnına waffle yedim şekerim 230a çıktı gündüz fenaydım şimdide biraz halsizimde gündüze göre iyiyim

Yav aç karna tatlı mı yinir ?

Ben erken kalktım hacım,tekrarlara başladım güzel geçti şükür,yarın da devam inşallah.

Benimki biraz düzensiz canım gizli şeker var arada ćıkıyo halsiz yapıyor ve uyku yapıyor baş ağrısını saıyorum

şerbetli tatlı yeseydin nolurmuş acaba.... bende de mi gizli şeker var acaba ya,, yemek yiyince bir tatlı uyku bastırıyoki. annem derdi yedin şimdi iri kediler gibi yatağa gidiyon... kpss ye hazırlanır ken yer uyur kalkar tekrar yer uyurdum nasıl işse

Sağol canım annemin ölçüm cihazı varda gidince ölćüyorum yoksa öğrenemicem ölüp gitçem

Ben erken kalktım hacım,tekrarlara başladım güzel geçti şükür,yarın da devam inşallah.

tok karnına yiyemiyorum canım ben çok tatlı sevmiyorum onu bile zor yedim

Baktır canım çünkü yemekten sonra ağırlık çökmesi uyku basması şeker e çıkıyor mesela yemek yemezsem çok dinç oluyorum

İyi yapmışsın canım, benim bugün matematik vardı o yüzden çalışamadım, gün bölününce oturamıyorum bir türlü başına. Yarın sabah da denemeye gireceğim Türkiye geneli. Artık öğleden sonra başlarım tekrara.

ay evet ya işte yemek yemessem bende daha canlıyım, tabi açlıktan bahsetmiyorum... oruç tutuğumda kimseyle konuşmam ben fazla hiç keyfim yerinde olmaz hayata küserim resmen... onu saymazsak.. bu arada eşimde yemekten önce asla tatlı yemez. benim için farketmiyo, önce sonra her daim açığım.. aşırı şerbetlileri sevmiyorum. birde buara çikolatalı olanlarla aram iyi değil... künefe favorim be laaan. buzlukta da var da yemiyem gece gece

5 temmuz gy-gk ve eğitim.... 20 temmuz alan...

Romecum ben de deneme sipariş ettim.

Hangilerini aldın canım? Benim de aldıklarımın yarısı bitti, Haziranda kütüphaneye kapanıp sabahtan akşama tekrar+deneme yapmayı planlıyorum. Artık bu saatten sonra olduğu kadar.

Hangilerini aldın canım? Benim de aldıklarımın yarısı bitti, Haziranda kütüphaneye kapanıp sabahtan akşama tekrar+deneme yapmayı planlıyorum. Artık bu saatten sonra olduğu kadar.

ben soru çözüyodum konu anlatımındansa... eğitimim çok iyi gelmişti.. konu çalışmayıp soru çözüyordum sadece.. yapamadıklarıma işaret koyum bir hafta sonra bi daha çözüyordum... kafama girene kadar o yanlışları çözüyodum.. tabi testin üzerine hiçbir zaman işaretleme yapmazdım ben...

Murat Yayınları,Yediiklim,İhtiyaç canım....

Allah kolaylık versin, emeklerinizi fazla fazla mükafatlandırsın İnşallah...

Ay inşallah Kurbikim yaa. Sen nasılsın ?

Ben de yiyemem ya,daha çok içim bayılıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…