- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #12.261
bencede ağır bi dilim en fazla iki dilim yerim ama yoğurt yiyemem yanında ben![]()
Buz gibi ayran,ohhh canım çekti.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede ağır bi dilim en fazla iki dilim yerim ama yoğurt yiyemem yanında ben![]()
O olur ama ya, güzel bence. Ben yoğurtlu dondurmayı da çok severim.![]()
selam olsun kızlar nasıl gidiyo muhabbet bende bugün bişi var yazdığım konu kuruyo valla sıra burda![]()
Harbi elle daha güzel oliyi...![]()
ben yoğurdu bişeli sevmiyorum hele meyvelileri hiç yiyemem :83: yoğurdu bitek şekilde seviyorum oda epekşi olucak köpürmüş olucak resmen![]()
elle yemiyom, bak elime bir dilim alıyom, lavaboya gidiyom. avcumun içinde bir güzel sıkıyom. şerbet lavaboya akıyo. iyce suyunu çıkardıktan sonra mideye![]()
ben yoğurdu bişeli sevmiyorum hele meyvelileri hiç yiyemem :83: yoğurdu bitek şekilde seviyorum oda epekşi olucak köpürmüş olucak resmen![]()
Iykkk kurbik....![]()
sizde birde pilav üstüne baklava koyup yeme varmı![]()
yoğurla dondurma hiç yakıştıramadım... en iğrencini yesemde bu ikisi olmamış beee
Denedin mi? Bence denemelisin. Ama ben burada güzel yapanı bulamadım daha. İtalya'da yerdim, muhteşemdi.![]()
sen de var heralde efuli![]()
bende yok eşimde var ilk baklava yanında yoğurt isteyince garipsemişdim sonra baktım ailecek pilav üstü baklava koyup yiyolar pilav üstü kuru gibi onlarda şaşıranı kınıyorlar birdeşimdi alıştım
![]()
haaa kız yoğurlu dondurmamı var, onu hiç denemedim ilk kez de duydum ben sandım yoğrut ve dondurmayı aynı anda yiyon..![]()
Yavruşlar ben yatıyom,sabah erken kalkıcam.
Allaha emanet olun,iyi geceler.![]()
Yavruşlar ben yatıyom,sabah erken kalkıcam.
Allaha emanet olun,iyi geceler.![]()
ee baklava normal bildiğimiz baklavamı. pilavda sade pirinç pilavımı