- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #12.261
bencede ağır bi dilim en fazla iki dilim yerim ama yoğurt yiyemem yanında ben
Buz gibi ayran,ohhh canım çekti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede ağır bi dilim en fazla iki dilim yerim ama yoğurt yiyemem yanında ben
O olur ama ya, güzel bence. Ben yoğurtlu dondurmayı da çok severim.
selam olsun kızlar nasıl gidiyo muhabbet bende bugün bişi var yazdığım konu kuruyo valla sıra burda
Harbi elle daha güzel oliyi...
ben yoğurdu bişeli sevmiyorum hele meyvelileri hiç yiyemem :83: yoğurdu bitek şekilde seviyorum oda epekşi olucak köpürmüş olucak resmen
elle yemiyom, bak elime bir dilim alıyom, lavaboya gidiyom. avcumun içinde bir güzel sıkıyom. şerbet lavaboya akıyo. iyce suyunu çıkardıktan sonra mideye
ben yoğurdu bişeli sevmiyorum hele meyvelileri hiç yiyemem :83: yoğurdu bitek şekilde seviyorum oda epekşi olucak köpürmüş olucak resmen
Iykkk kurbik....
sizde birde pilav üstüne baklava koyup yeme varmı
yoğurla dondurma hiç yakıştıramadım... en iğrencini yesemde bu ikisi olmamış beee
Denedin mi? Bence denemelisin. Ama ben burada güzel yapanı bulamadım daha. İtalya'da yerdim, muhteşemdi.
sen de var heralde efuli
bende yok eşimde var ilk baklava yanında yoğurt isteyince garipsemişdim sonra baktım ailecek pilav üstü baklava koyup yiyolar pilav üstü kuru gibi onlarda şaşıranı kınıyorlar birde şimdi alıştım
haaa kız yoğurlu dondurmamı var, onu hiç denemedim ilk kez de duydum ben sandım yoğrut ve dondurmayı aynı anda yiyon..
Yavruşlar ben yatıyom,sabah erken kalkıcam.
Allaha emanet olun,iyi geceler.
Yavruşlar ben yatıyom,sabah erken kalkıcam.
Allaha emanet olun,iyi geceler.
ee baklava normal bildiğimiz baklavamı. pilavda sade pirinç pilavımı