- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 34
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #12.061
ıyy nasıl çözdün yapış yapış
bu soruları çok sordum kendime ve cevabını bulamadım. sonunda baktım iş sorgulamaya başka yerlere kayıyo. dinimin gereğini yaptım kadere iman ettim
yoksa ruh sağlığımdan olacağım o kesin...
Her şey istediğim gibi olsun demiyorum ki o mümkün değil zaten ama benim bildiğim Allah bir yerden alırken başka yerden verir. Evet çok şükür aç değilim açıkta değilim ama maneviyat daha önemli maddiyattan
ıyy nasıl çözdün yapış yapış
bu soruları çok sordum kendime ve cevabını bulamadım. sonunda baktım iş sorgulamaya başka yerlere kayıyo. dinimin gereğini yaptım kadere iman ettim
yoksa ruh sağlığımdan olacağım o kesin...
Bakıyorum konu kpss çıkıyorum bakıyorum kpss çıkıyorum
Bir yerden veriyordur kuzum zaten.Seni çok iyide anlıyorum aslında bende çok sorguluyorum bazen bunaldığımda özellikle nedenler çoğalıyor.
Iyy nasıl çözücem önce hortumla foşş foşş yıkadım
Türkiye en mutsuz ülkeymiş bu arada güncel bilgi, neden acaba?
hacı adam dümdüz düşünüyor kafa rahat
bu çözümü başka yerde bulamazsınsınavlar ülkesi olduğu içindir
bir keresinde almanyadan bir arkadaş iyiki zamanında buraya gelmişiz demişti acımıstı resmen bize
kesin ve net diyosun
En iyisi, keşke benim karakterim de böyle olsaydı
iyi özetlemiş.
kızlar ben pcmin.sarj yuvasını bozdum galiba temassızlık yapıyor nasıl olacak bu
kablodandır o. ucuna baktır bir elektrikçide. bende yuvadan sandım oymuş
iyi özetlemiş.
kızlar ben pcmin.sarj yuvasını bozdum galiba temassızlık yapıyor nasıl olacak bu
Başka aletle dene, alette de olabilir canım.
hangi aletle canım anlamadm:26: bir tane sarj kablom var
hangi aletle canım anlamadm:26: bir tane sarj kablom var
başka laptop varsa diyor yani
ama sen bir elektrikçiye ( uyducular yapıyor) baktır ondan değilse pcdendir
Başkasından rica edip deneyeceksin, ya da kontrol kalemiyle kontrol et elektrik geliyor mu temassızlık alette mi diye.