• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

akşam telden bakındım biraz yine depresiftin. sınava kadar salla gitsin. her şey olacağına varır :29:

iyiyim kuzu sen nassın :51:

vatandaslık bana bakıyor ben vatandaslıga kuzu:27: aşk yaşıciiz biraz daha bakısırsak :37:

hacı bade burda geç gelen sensin:27: söyle bakalım bugun kaç bine vurdun :27:

Anaaa burada mı o :1: ben direk yine yoktur sandım :1: ne bini ayol kurusn olduğu günler hiç verimli olamıyorum ben 100 tane tarih çözdüm demin bi o :27: rezilliğin vucut bulmuş haliyim :27:

Haha yakalandın :60: Bak bade gör işte böyle konuşuyor arkandan :27:

:27::27: yoo ne dedim ki bişi demedim ki

Allahın sevgili kulu değilim onu anladım. :31:

Öyle söyleme kuzum.Bende bazen çok sıkılınca düşünüyorum böyle şeyler ama.Beteri var açlıkta olan var sağlıksız olan var şükür günümüze umarım daha iyileri olur.Olmazsa da sınavımız zorundanmış deriz mükafatını fazlaca alırız :31:

Öyle söyleme kuzum.Bende bazen çok sıkılınca düşünüyorum böyle şeyler ama.Beteri var açlıkta olan var sağlıksız olan var şükür günümüze umarım daha iyileri olur.Olmazsa da sınavımız zorundanmış deriz mükafatını fazlaca alırız :31:

deme öyle şeyler. her şey istediğimiz gibi olsaydı ne diye yaşıyoruzki dünyada imtihan işte :50:

Her şey istediğim gibi olsun demiyorum ki o mümkün değil zaten ama benim bildiğim Allah bir yerden alırken başka yerden verir. Evet çok şükür aç değilim açıkta değilim ama maneviyat daha önemli maddiyattan :31:

Yok la sen hepsini döllemişsin bana iş kalmamış :27::27:

ıyy nasıl çözdün yapış yapış :27:

Her şey istediğim gibi olsun demiyorum ki o mümkün değil zaten ama benim bildiğim Allah bir yerden alırken başka yerden verir. Evet çok şükür aç değilim açıkta değilim ama maneviyat daha önemli maddiyattan :31:

bu soruları çok sordum kendime ve cevabını bulamadım. sonunda baktım iş sorgulamaya başka yerlere kayıyo. dinimin gereğini yaptım kadere iman ettim
yoksa ruh sağlığımdan olacağım o kesin...

Son düzenleme:
Back