Kaldığımız yerden devam :)

hacı bade burda geç gelen sensin:KK53: söyle bakalım bugun kaç bine vurdun :KK53:

Anaaa burada mı o :KK1: ben direk yine yoktur sandım :KK1: ne bini ayol kurusn olduğu günler hiç verimli olamıyorum ben 100 tane tarih çözdüm demin bi o :KK53: rezilliğin vucut bulmuş haliyim :KK53:

Haha yakalandın :KK60: Bak bade gör işte böyle konuşuyor arkandan :KK53:

:KK53::KK53: yoo ne dedim ki bişi demedim ki

Allahın sevgili kulu değilim onu anladım. :KK31:

Öyle söyleme kuzum.Bende bazen çok sıkılınca düşünüyorum böyle şeyler ama.Beteri var açlıkta olan var sağlıksız olan var şükür günümüze umarım daha iyileri olur.Olmazsa da sınavımız zorundanmış deriz mükafatını fazlaca alırız :KK31:

Öyle söyleme kuzum.Bende bazen çok sıkılınca düşünüyorum böyle şeyler ama.Beteri var açlıkta olan var sağlıksız olan var şükür günümüze umarım daha iyileri olur.Olmazsa da sınavımız zorundanmış deriz mükafatını fazlaca alırız :KK31:

deme öyle şeyler. her şey istediğimiz gibi olsaydı ne diye yaşıyoruzki dünyada imtihan işte :KK50:

Her şey istediğim gibi olsun demiyorum ki o mümkün değil zaten ama benim bildiğim Allah bir yerden alırken başka yerden verir. Evet çok şükür aç değilim açıkta değilim ama maneviyat daha önemli maddiyattan :KK31:

Yok la sen hepsini döllemişsin bana iş kalmamış :KK53::KK53:

ıyy nasıl çözdün yapış yapış :KK53:

Her şey istediğim gibi olsun demiyorum ki o mümkün değil zaten ama benim bildiğim Allah bir yerden alırken başka yerden verir. Evet çok şükür aç değilim açıkta değilim ama maneviyat daha önemli maddiyattan :KK31:

bu soruları çok sordum kendime ve cevabını bulamadım. sonunda baktım iş sorgulamaya başka yerlere kayıyo. dinimin gereğini yaptım kadere iman ettim
yoksa ruh sağlığımdan olacağım o kesin...

Son düzenleme:
X