- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #12.021
ya kolay işler değil 2 gün sonra anlasamıcaklar olan olacak dıye korkuyorumO yaşta deli cesareti oluyor insanda, gözün görmüyor sorumluluk dert vs.
Hacı açık yazıcam ama maksat sevişmek bazı kızlarda...Evliliği sevişmekten ibaret sanıyorlar.
Hacı senin önünde 2 kişi mi var daha ?
ya kolay işler değil 2 gün sonra anlasamıcaklar olan olacak dıye korkuyorum
valla acık macık doğru diyorsun kuzum. bir de kız ne dersek küsüyor alınıyor. a desek ne demek istedin diyor her b.kta bir şey arıyor. yani hiç içim sinmiyor bu kıza. kardesıme face falan her seyı yasaklamıs, bayan akrabaların hepsşnş facesınden silmiş ama kendı facesınde her tür arkadası akrabası var. benm salak kardesım de ne dese tamam dıyor.
Hosbulduk, karamsar karamsar kpss muhabbeti yapinca kafanizi dagitmaya geldim bak
GeldiimmAz kaldik kurtulcaklar sonra insallah...
ya kızlar benım askerden yenı gelen en küçük kardeşim evlenıcem dıyor.
daha 20 yasında ya ondan buyuk 2 abim var. bunun sevgilisi daha 17 yasındayken evlenıcez dıyordu kız sımdı 19 yasında kardesım evlenmeye cok meraklı ınsan da değildir ama valla bu kız milletinden korkulur ya.
cocugun daha işi gücü yok. zorluyor evlenelım dıye. benı yaşım 25 olmus nasıl evlenıcem dıye düşünyorken şimdiki neslin derdine bak.
Ne olduuu?Neye daraldin? Degistiremeyecegin hicbir seye canini sikma hayatta...
İnş. Canım ya
Oha be ben 32 yaşında evlendim benim neyim eksiktikardeşinle güzelce konuşun öyle kolaymı bu işler ya
ya kolay işler değil 2 gün sonra anlasamıcaklar olan olacak dıye korkuyorum
valla acık macık doğru diyorsun kuzum. bir de kız ne dersek küsüyor alınıyor. a desek ne demek istedin diyor her b.kta bir şey arıyor. yani hiç içim sinmiyor bu kıza. kardesıme face falan her seyı yasaklamıs, bayan akrabaların hepsşnş facesınden silmiş ama kendı facesınde her tür arkadası akrabası var. benm salak kardesım de ne dese tamam dıyor.
Kardeşin silkeler atar onu Belisim.Kendimden biliyorum.En fazla 1 yıl daha çeker.
Her zamanki şeyler işteŞans yok, zavallının teki gibi hissediyorum kendimi. Sıkıntı olan kısmı işte değiştiremiyor olmam, keşke değiştirebileceğim bir şey olsaydı da savaşsaydım Neyse ben gideyim de geyik muhabbetinin içine etmeyim.
Görüşürüz kızlar
akılları baslarında olsa istediği kadar el üstünde tutsun ama işteBöylesi el üstüne tutuluyor işte.
Neyse ben cok dahil olamadim muhabbete, iyi muhabbetler herkese
heexe benim kafam cok dolu kusura bakma bibiyi de görmemişim.
kızlar bende çıktım az daha calısırım ınsallah
Bana sormayınSen nasılsın?
nasılsınız kızlar
Merhaba canım
Kafam karıstı baslarını kacırdım merve niye serenayın adını verdi kalles
nasılsınız kızlar