Kaldığımız yerden devam :)

O yaşta deli cesareti oluyor insanda, gözün görmüyor sorumluluk dert vs.
ya kolay işler değil 2 gün sonra anlasamıcaklar olan olacak dıye korkuyorum
Hacı açık yazıcam ama maksat sevişmek bazı kızlarda...Evliliği sevişmekten ibaret sanıyorlar.

Hacı senin önünde 2 kişi mi var daha ?

valla acık macık doğru diyorsun kuzum. bir de kız ne dersek küsüyor alınıyor. a desek ne demek istedin diyor her b.kta bir şey arıyor. yani hiç içim sinmiyor bu kıza. kardesıme face falan her seyı yasaklamıs, bayan akrabaların hepsşnş facesınden silmiş ama kendı facesınde her tür arkadası akrabası var. benm salak kardesım de ne dese tamam dıyor.

Kardeşin silkeler atar onu Belisim.Kendimden biliyorum.En fazla 1 yıl daha çeker.

Hosbulduk, karamsar karamsar kpss muhabbeti yapinca kafanizi dagitmaya geldim bak

Geldiimm Az kaldik kurtulcaklar sonra insallah...

İnş. Canım ya

Oha be ben 32 yaşında evlendim benim neyim eksikti kardeşinle güzelce konuşun öyle kolaymı bu işler ya

Ne olduuu? Neye daraldin? Degistiremeyecegin hicbir seye canini sikma hayatta...

Her zamanki şeyler işte Şans yok, zavallının teki gibi hissediyorum kendimi. Sıkıntı olan kısmı işte değiştiremiyor olmam, keşke değiştirebileceğim bir şey olsaydı da savaşsaydım Neyse ben gideyim de geyik muhabbetinin içine etmeyim.
Görüşürüz kızlar

İnş. Canım ya

Oha be ben 32 yaşında evlendim benim neyim eksikti kardeşinle güzelce konuşun öyle kolaymı bu işler ya

kız zorluyor bunu ben ta ünideyken ablacım ablacım dıye mesaj atıp dururdu bana. işlerin ciddiyete binmesinden bahsederdi ben de sizin yasınız daha küçük demiştim de surat yapmıstı kız bana ve o zaman 17 yasındaydı düşün.

Böylesi el üstüne tutuluyor işte.

Zaman zaman gelir oyle insana, insanlar nelerle ugrasiyor, sikma canini, her sey yoluna oturacak zamanla, herkes icin sancili emin ol, savasabilecegin bir seyse savas ama degilse canini sikmak sadece sana zarar verir, hayati akisina birak birazcik, belki klise ama sen olumlu ol, sonuclarda olumlu olsun...
Uzme kendini, gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…