• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Hadi hadi gözümle gördüğümemi inanayım sana mı.Orda kabakkk gibi koymuşsun adamcağız elleri ile dolduruyor Bibi doğru süöyle temizliği kime yaptırdın :52::52::52:

Ben yaptım tabiki 2 gündür uğraşıyorum :63: mağlesef kimsenin yaptığını beğenmiyorum :27: mecburen ben yapıyorum yani :60:

bak andro caktırmadan gülüyor sence o nasıl daha tazecik hem:27::23:

Bu şartlar altında burada sıfır bulamayız zaten, az kullanılmışa talim :27::27:

Bak belsss iyi hatırlattıı madem az kullanılmış istiyoruz elimizde bi tek sen varsın badeğğ döllenmiş ben hortumlanmiş belss pipilenmiş bibiğğ gazozlanmış sen temizsin hacı açıl kaymaya geliyoz :52::52::52:

Bak belsss iyi hatırlattıı madem az kullanılmış istiyoruz elimizde bi tek sen varsın badeğğ döllenmiş ben hortumlanmiş belss pipilenmiş bibiğğ gazozlanmış sen temizsin hacı açıl kaymaya geliyoz :52::52::52:

ahahaha yarıldım ya gece gece:52::52: açıl kaymaya gelıyoz ne be :60::60::60:

Yooooooooooo :60:

681579.gif

ayyy :60: :60:

Hacı neyin misafiri bu böyle çok ağır sanırım 2 gün nasıl bi temzilik yaptın öyle :1:

Bide ev kücük düşün ben biraz titizim galiba büyük temizlik aradan çıktı işte :27:

Back