Kaldığımız yerden devam :)

neyse hatuncanlar biz kpss dedik bibi tüydü. zalım bibi

hepinize iyi geceler. stim, renngom, bibi ve diğer kızçeler

neyse hatuncanlar biz kpss dedik bibi tüydü. zalım bibi

hepinize iyi geceler. stim, renngom, bibi ve diğer kızçeler

tüymedim kız bi saçma konu vardı ona bakıyodum sizde bakın alın öteki açtığı konuya bi bakın hele 8 9 senedir kendimi iyi hissetmiyorum

ya cinsellik konusu neyse de ay dğeri beni benden aldı
arkadası gel demiş bu da hemen gelemem cünkü kendimi 8 9 senedir iyi hissetmiyorum demiş ahahah ay yarıldım

ay lucynin vajinasıyla ilgili yorumu beni gülmekten öldürdü yeşil vajina çok bulunmaz diyor

ay lucynin vajinasıyla ilgili yorumu beni gülmekten öldürdü yeşil vajina çok bulunmaz diyor

ya o konu doğru olabilir yalnız daha doğrusu bu kişi fakeyse bile böyle durumlar var. o anlatırken iyi anlatmamış tabi

ya o konu doğru olabilir yalnız daha doğrusu bu kişi fakeyse bile böyle durumlar var. o anlatırken iyi anlatmamış tabi

Cins la bu millet yeşil vajinda ne hacı

senin şu perwol lu msjın beni öldürdü kendi kendime nasıl gülüyorum bi bilsen gözümden yaş geldi belissa bi bak hele öldürücek bu kız beni

Yok havı iyi anlatamamış değil bildiğin kekliyor ya bi kadın olayı hiç böyle anlatırmı gözünü seveyim

ya diyorum ama bu fake olabilir ama anlattıgı durumda olanlar var. belki o da birinden duymustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…