• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

neyse hatuncanlar biz kpss dedik bibi tüydü. zalım bibi :27:

hepinize iyi geceler. stim:16:, renngom:16:, bibi :63: ve diğer kızçeler :16:

ya cinsellik konusu neyse de ay dğeri beni benden aldı :52:
arkadası gel demiş bu da hemen gelemem cünkü kendimi 8 9 senedir iyi hissetmiyorum demiş ahahah ay yarıldım :60:

ay lucynin vajinasıyla ilgili yorumu beni gülmekten öldürdü :60: yeşil vajina çok bulunmaz diyor :60: :60:

ay lucynin vajinasıyla ilgili yorumu beni gülmekten öldürdü :60: yeşil vajina çok bulunmaz diyor :60: :60:

ya o konu doğru olabilir yalnız daha doğrusu bu kişi fakeyse bile böyle durumlar var. o anlatırken iyi anlatmamış tabi:6:

ya o konu doğru olabilir yalnız daha doğrusu bu kişi fakeyse bile böyle durumlar var. o anlatırken iyi anlatmamış tabi:6:

Cins la bu millet :27::27::27: yeşil vajinda ne hacı :27::27:

senin şu perwol lu msjın beni öldürdü kendi kendime nasıl gülüyorum bi bilsen gözümden yaş geldi belissa bi bak hele öldürücek bu kız beni :60:

Yok havı iyi anlatamamış değil bildiğin kekliyor ya bi kadın olayı hiç böyle anlatırmı gözünü seveyim

ya diyorum ama bu fake olabilir ama anlattıgı durumda olanlar var. belki o da birinden duymustur:27:

Back