• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

ne oldu anlatsana:26:

Önemli bir şey değil de, beklerken o gelen insanlar ambulanslarla arabalarla falan... Çok fena, ki ben oldukça soğukkanlı bir insanımdır. Son 1 senedir benim bile ne kadar sinirlerim bozulduysa artık hiç bir şeye dayanamıyorum. :50:

Vayyy hacı iyisin yine benım o kadar yoktur herhalde.Tam aldım kitabı çalışıyorum iyi soru çözerim dedim kuzenim aradı düğününden atamalarından mezun olunca hemen atanacağından düğünü nasıl yapacağından bahsetti heves meves kalamdı yemin ederim iki dakikada hayattan soğudum

bendede aynı kuzenden mevcut. kendisi el bebek gül bebektir. ittire kaktıra sağlık mesleğe girdi. şimdi yalvar yakar bulaşık yıkatamazlar
ben yapmasam adım beleşçi oluyor :ssz:

bendede aynı kuzenden mevcut. kendisi el bebek gül bebektir. ittire kaktıra sağlık mesleğe girdi. şimdi yalvar yakar bulaşık yıkatamazlar
ben yapmasam adım beleşçi oluyor :ssz:

Ah Badem gülüyoruz ediyoruz ama içimizde neler var.Anlıyorum seni.Ben anlamıyorum artık isyana varacak kadar doldum.Bazı insanlar senin demen gibi bir şeyleri öyle kolay elde ediyorlarki senin tırnaklarınla kazıdığın uğruna gecelerce yalvardığın ağladığın kendini yıprattığın şeylere öyle kolay sahip oluyorlarki kolayca uğraşmadan şaşıyorsun.Hayat sanki altın tepsi ile sunmuş onlara.Gözüm yok herkes mutlu olsun herkes yapsın ama bu şans azıcıkta bize gülsün değil mi.

Ah Badem gülüyoruz ediyoruz ama içimizde neler var.Anlıyorum seni.Ben anlamıyorum artık isyana varacak kadar doldum.Bazı insanlar senin demen gibi bir şeyleri öyle kolay elde ediyorlarki senin tırnaklarınla kazıdığın uğruna gecelerce yalvardığın ağladığın kendini yıprattığın şeylere öyle kolay sahip oluyorlarki kolayca uğraşmadan şaşıyorsun.Hayat sanki altın tepsi ile sunmuş onlara.Gözüm yok herkes mutlu olsun herkes yapsın ama bu şans azıcıkta bize gülsün değil mi.

aaa bak ya badeyle bi depresyona giriyosunuz ne güzel :19: ya şurda iki yazışıp gülelim işte yahu :22:

iyi canım sen :6:

o muhabbeti bade açmadan yürümüyor bir türlü boşa ugrasma :60:
Tamam zaten zorlamıcam o alanda badenin uzmanlığı var :27::27:

sanki benziyoda biri şeffaf beyaz gibi biri mat :27::27: tecrübe konuşuyor :23:

:

Bilir kişiden de onay aldığımıza göre olay tamamdır mayonez eşittir Bade :27::27:

Simdi ne oldugunu aciklardim da cocuklar var burada neyse. :ssz:

Bunu giyen erkek zaten yaninda dolasmaz. :1:

Oda var tabi hacı o kısmı unutmuşum :27::27:

Haha allah iyiliğini versin iyi işte nasıl olsun :ssz:

Nasıl olsun iyi demek adetten :31:

Back