Kaldığımız yerden devam :)

inan sebebini çok sorguluyorum ama bulamıyorum stim. herkesin imtihanı farklı farklı diyorlar. ama bakıyorum o insanlar mutlu. eşleri, işleri var. yani en azından bir tanesi var tutunacak. bende hiç biri yok. Allah isyana girmekten yanlış söz sarfetmekten korusun ama neden onlar öyle imtihan ediliyorda ben hiçbişeye sahip olamamakla? bilmiyorum artık vazgeçince gerçekleşir safsatalarınada inanmıyorum. elbet bir sebebi vardır ama ne ben bulamıyorum
yerin altında kat kat lavlar örtülü, üstünde uçsuz bucaksız okyanuslar.. elbet bizimde içimizdeki yangını söndürecek su vardır bir yerlerde..

aaa bak ya badeyle bi depresyona giriyosunuz ne güzel ya şurda iki yazışıp gülelim işte yahu

Hacı yanlışın var deprosyana girmiyoruz oradayınz zaten çıkamıyoruz bi türlü çıkacağımız dayok koy ver gitsin o yüzden

Son düzenleme:

Herşeye inat iyi ol boşver savaşmadan zafer olmaz

İçimdekileri yazıyorsun.Aynı aynı şeyleri düşünüyoruz.Sanırım benzer şeyleride yaşamışız.Allah korusun evet isyan etmeyelim ama bu imtihanda artık zorluyor.Güzel günlerin geleceğine inancımı yitirdim ben.Umut etmek zor geliyor artık.Hep umut ettim yoksunuluğunu çektiğim şeyi gün gelecek unutacağım büyüdüğümde herşey değişecek sandım ama sarıldığım her ne varsa ben elde edemedim.Ama çevremdekiler bak sana vermiyorum onlara veriyorum der gibi hepsine sahipler asla sahip olamayacaklarıma.İşin kötüsü bunlar maddi şeylerde değiller.Keşke maddi olsada çabalayıp yapsam.Off karışık şeyler yemin ederim düşündükçe batıyor gibi hisediyorum.

aynı zamanda kadere iman etmek zorundayız. valla bilmiyorum sorularımın cevapları yok

aynı zamanda kadere iman etmek zorundayız. valla bilmiyorum sorularımın cevapları yok

Hacı derin mevzular girdik mi çıkış zor

sevişip gelek mi cigara mı kızım bu bakkala bi dal ver diyelim

Dolaptaki mayonez gibi kolay bulunmuyor bazı şeyler bibi varlıktan yokluğunu unutmuş olmalı

Tok ne anlar açın halinden

Bilmiyorum zaferlere inana biriydim ama savaştığım hiç bir şeyin karşılığını alamdım benim zaferim yok sanırım

Yeterince istememişsin demek ki yada zamanı gelmemiş zaferin kendi enerjini düşürüyorsun sadece kendine gel stim üzme kendini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…