Kaldığımız yerden devam :)

bibi değişmesin istedim bellada güzel kadın demek canım nickimi kadınsılaştırdım

Bende bi ara değiştireyim dedim i 6-7 ay erinmekten değişritmek için mesaj atamadın sonra neyse bi gün attım hadi diye üzerinden 6-7 ay geçti cevap atmadılar bende niye atmadınız diye soracam soracam soramadım ,neyse ne yapmak istediğimide unuttum zaten

hacı baştan sona yapacam yapacam unuttum.la giden bir durummuş zaten üzülme
ama değişiklik iyidir yani ben rengina ismine hiç alışamamıştım

ya bilmiyorum hiç içime sinmiyordu nedense
ama asıl sebebim sevmemek değil de sevgilim evdekiler hep rengina nikimi biliyordu. ben o yüzden değiştirdim esas

İyi yaptın yawru.Başkalarının bilmesi kasıntı bi durum.Açıkcası ben hiçistemezdim bilinmesini.Ha uslu kızım bilseler ne olacak şurda güzel güzel yazışıyoruz dimi

İyi yaptın yawru.Başkalarının bilmesi kasıntı bi durum.Açıkcası ben hiçistemezdim bilinmesini.Ha uslu kızım bilseler ne olacak şurda güzel güzel yazışıyoruz dimi

ya evdekiler bakmıyor hiç öyle ama sevgilimle zaten burası yüzünden kavga ettik son günlerde cok. e o da zaten nikimi biliyor bakması da normalde sorun değildi ama bu son günlerden dolayı değiştirdim artık bakmasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…