- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #9.661
16 iyiymiş geliş o geliş patladı gitti diyorsun
Birde benim baba tarafım karşı bu olaya ne tepkiler almıştım neyse geçti.Hala halam felan kızar ama neyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 iyiymiş geliş o geliş patladı gitti diyorsun
ay çok güzel oluyorlar dimi kotlara bayılıyorum.
hadi az cıkıp derse bakalım
benım de sevgilim pek sıcak bakmıyorBirde benim baba tarafım karşı bu olaya ne tepkiler almıştım neyse geçti.Hala halam felan kızar ama neyse
benım de sevgilim pek sıcak bakmıyor
benım de sevgilim pek sıcak bakmıyor
Ben de 15 yaşındaydım,şimdi olsa zorlanırdım galiba.
Bende zorlanırsım şimdi olsa.Ortamın durumu felan istemezdim bile belkide
kim var
ben varımda bugün dizi günü yapıcam galiba dizilerimi izlemiyorum nezamandır
şu gelin başını kendi yapmak isteyen kıza takıldım bugün
cok becerikli ama o gün nasıl yapacak ya:26: o streste, hem millette laf etmez mi
millete nede bi aksilik olsa ne yapıcak :26: 700tlde nedir arkadaş zaten şuanda yaptığını normal bi kuaförde rahat yapar okadar para vermesine gerek yok ucuz bi kuaförede yaptırabilir bence :26:
yok ama şimdi hem düğün sahibi olup hem gelen akrabalar kuaföre gidecek bakıyorlar gelin evde yapıyor ne bili yanlış anlayabilir insanlar ya:26:
bence de normal topuz yaptırsa 30 40 liraya bile yaparlar onu sonra gelip evinde duvak takabilir ama kendi yapınca eli ayagına dolaşır o gün:26:
valla ruh ikizim aynısını düşündüm hatta yazıcaktım gitsin sabahtan bi topuz yaptırsın duvağını kendi taksın
nasılsın biboohuuhuuu kızlar nerdesiniz bugün gene pes var evde erkenden sizlerleyim
Kiblendim uçabilirim.