- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #9.641
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sefamerve yavrum.
hani üste beyaz ya da işte acık renk badi giyiyorlar alta renkli etek ben öyle seviyorum kapalı giyimi
Bu modeller nasıl hatunlar fikirlerinizi merak ediyorum.Düşünüyorumda ne zamandır :26:
Eki Görüntüle 1111725
Eki Görüntüle 1111723 Eki Görüntüle 1111724 Eki Görüntüle 1111725
hacı mavisi önlük gibi diğeri de cok syah ya:26:baska renk olsa aslında duruşları iyimiş
bende hiçbir şey begenmiyom ya
Biz niye hiç uzlaşamıyoz ?
Verem etceniz siz beni.
Ben bu sitenin methini duymuştum daha evvel.Çok hanım hanım.
Kapalılık da zor la,ben birçok şeyle uydurabileceğim şeyler almaya çalışıyom.
hacı mavisi önlük gibi diğeri de cok syah ya:26:baska renk olsa aslında duruşları iyimiş
bende hiçbir şey begenmiyom ya
Çizgisel butiğimi.Çok pahalı burasıda ben diktiririm anca model bakıyorum.Kuzenimin evde nişanı olacaktav
Üff acayip zor etek alsan gömleği uydur gömleği uysa eşarbı ayarla bazen darlanıyorum
Yok bunlar model olarak soruyorum kuzum renklerini bende senin gibi düşünüyorum mürdüm felan düşündüm.Modeli ve duruşu çok beğendim.Ztaen bu siteden almam 270 liramı neydi
Verem etceniz siz beni.
Kuzenim alvinanın indiriminden bi elbise almış %70 indirimle 30 liraya almış.O elbise şimdi yine vitrinlerde hemde 270 liraya bende kafayı yiyeceğim böyle indirimler bulmaz bizi
Seni de görmek isteriz öyle.
Oha.
Anladım seni benimde var böyle takımlarım pardon takımlarım ne la bi tane ceketim var buna benzer altına 2 tane volanlı etek aldım henüz giymek nasip olmadı ama hoş oluyor ya
Şimdi şeyi seviyorum kot ceketle yapılan etek kot ceket kombinlerini aldım bi tane kot ceket
Seni de görmek isteriz öyle.
ah ahh ben liseden beri düşünüyom ama nedense hiç olmuyor
Oha işte indirim kovalamak lazım
Canım o bi anda geliyor ya.İnşallah isteyerek nasip olur.Bu konuda sakın kendi kasma olsun diye.,
Ben işte 16 yaşımda bi geldi o geliş 10 sene oldu
Ben de kot pantolon üzerine kot tunik aldım düğmeli.