• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Ya bu kadar biriktirmiyordum.Bu hafta birde geçen hafta böyle oldu.Bir daha böyle yığmayacağım en azından kurs harici kalan 4 güne yaysam günde 400-500 çözsem daha rahat olur

bencede. günde bin taneyle bi süre sonra anlamazsın bile soruları yanlışın çok çıkabilir

ben bugün türkçeden çalıştıklarıma baktım stim anlamadığım soruları rengiye sordum oda bazılarını anlamadı

Ay bazen öyle sorular oluyor ki hocalar bile dumur oluyor :1:

Mesela bak bugün bu soru vardı testlerin birinde :37:

Han-Germen mücadelelerinin anlatıldığı alman nibelungen destanında etzel adı ile anılan türk hükümdarı kimdir :27:

Son düzenleme:

Han-Germen mücadelelerinin anlatıldığı alman nibelungen destanında etzel adı ile anılan türk hükümdarı kimdir :27:

:35::35::35: Bu ne be

Son düzenleme:

Atilla :52::52::52:

uygurlar'güç kuvvet'

Çin kaynakları 'miğfer'

Arap kaynakları 'göç edenler'

Türk adının anlamı ile ilgili bilgilerden hangileri doğrudur :27:

Yes beybiler atilladan başkası olması na mümkün zaten :27: destan diyor hali ile eski türk beyliklerinde avrupaya geçen tek hükümdar atilla neyin kılıcıydı bu at,lla bide ha tanrının kılıcı :52:

sen şu mesajına baksana bi kızım:27:

:8::8::8: Benim kurtuluş savaşı sonrası dönemde yanlışım çıkıyor ya oraları hep tekrar ettim bakalım bir dahaki denemede nasıl olacak. Bir de vatandaşlık. :ssz:

Bendede şu şey ya osmanlının yıkılışı felan varya ıslahatlar tanzimatlar,yenilikler 3.selimler 4.muratlar mecitler azizler hamiter arakdaş sanki isimlerin soyu tükenmiş gibi 4. murat ne arkadaş ya karıştırıyorum sürekli murtaları 3.selim felan.
Koysana atilla ne bileyim hasan hüseyin arkadaş ide son dönem abdüllere bağlamışlar onları hep karıştırıyorum :27:

Ya ne güzelmiş ilk türk beylikler felan hep tek isim kül tigin teoman atilla birinin ismi 2.kez geçmemiş.Sonra koca imparatorluk niye yıkılmış işte bu yüzden bu ne böyle :27::27:

Son düzenleme:
Kızlar ben bişi sorcam kpss parası atm den yatırınca makbuz veriyor mu of eğitim bilgilerim de değişti umarım fazla uğraş olmaz.

Bendede şu şey ya osmanlının yıkılışı felan varya ıslahatlar tanzimatlar,yenilikler 3.selimler 4.muratlar mecitler azizler hamiter arakdaş sanki isimlerin soyu tükenmiş gibi 4. murat ne arkadaş ya karıştırıyorum sürekli murtaları 3.selim felan.
Koysana atilla ne bileyim hasan hüseyin arkadaş ide son dönem abdüllere bağlamışlar onları hep karıştırıyorum :27:

Ya ne güzelmiş ilk türk beylikler felan hep tek isism kül tigin teoman atille birinin ismi 2.kez gçmemiş.Sonra koca imparatorluk niye yıkılmış işte bu yüzden bu ne böyle :27::27:

:9::9::9: Fotoğraflarına bakarak çalış akılda kalıyor tipten :1: Hep şifreleri falan var onların aslında 18.yy III I III I diye gidiyor, abdüller de MAH (mecit,aziz,hamit) :1:

Back