• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

La gece rüyamkmda merdiven yıkıyordum.Hay hortumla yapacağım fantazinin içine ban :60: insan daha güzel şeyler görür.Çiçekli pijamamı sıyırmış foşş foşş akıtıyordum :27::27:

La gece rüyamkmda merdiven yıkıyordum.Hay hortumla yapacağım fantazinin içine ban :60: insan daha güzel şeyler görür.Çiçekli pijamamı sıyırmış foşş foşş akıtıyordum :27::27:

Ahahaha :60::60:
Fanteziler boyut değiştirmiş sende :27:

Son düzenleme:
sorma yaw :27:

Ama geçen gece ne gördüm biliyormusun :60: walking deaddaki rick yokmu onla işi pişiriyordum :60: töbe bismillah hiç aklımın ucundan da geçse böyle bişi, :27::27:

Hemde ne boyut :27::27:

Lori yi seninle mi aldatıyordu :27::27:
Benim rüyada fantezi fazla olmuyor reele saklıyorum :27::27: :52:

Ausumla konustum :124:

yanlışlıkla oğlu aramış ben de açtım telefonu cocugun sesleri geliyor :9: o bahaneyle de konusmus olduk :1:

hortum derken biz o hortumdan bahsetmemiştik aslında neyseki geçen gece rick ile halletmişsin o işlemi :27::27:

sorma yaw :27:

Ama geçen gece ne gördüm biliyormusun :60: walking deaddaki rick yokmu onla işi pişiriyordum :60: töbe bismillah hiç aklımın ucundan da geçse böyle bişi, :27::27:

Hemde ne boyut :27::27:

Lori yi seninle mi aldatıyordu :27::27:
Benim rüyada fantezi fazla olmuyor reele saklıyorum :27::27: :52:

hortum derken biz o hortumdan bahsetmemiştik aslında neyseki geçen gece rick ile halletmişsin o işlemi :27::27:

:60: :60: :60: :60: :60: kız artık baktı gerçek hayat yok dizilerdekilerle idare ediyo

Ausumla konustum :124:

yanlışlıkla oğlu aramış ben de açtım telefonu cocugun sesleri geliyor :9: o bahaneyle de konusmus olduk :1:

Söleseydin gelseydi geri yaa benim pek muhabbetim olmamasına rağmen arada görünüp kaybolması hoş oluyodu :27:

Back