- 20 Ocak 2010
- 46.194
- 167.414
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #8.901
Ben de gratis e girdim elim boş çıktım.
Ben ne zamandır almıyorum içimden gelmiyor.
Bunları da sevgilim gelcek diye aldım.
ben garnierin bi nemlendiricisini aldım sırf çok güzel kokuyo diye
Şu minik yuvarlak olanlardan mı? Ben de beğendim onları eğer onlarsa.Nemlendiricim var diye almadım, ama garnier in cilt ürünlerinden memnun kaldım ben.
watsonsta 100 tl alışverişe koltuk altı lazer seansı veriyolar ablam almış gidecek heralde lazere
Yok ya ben böyle cahıl çok mutluyumsiz okuyonuzda ne oliyy tık yok hahahah
kaç sean bi senansmı canım :26::26:
Öyle bi gömdün ki şuan magmadan yazıyorum sana
Ziyagillerden ki var burada
recom nereye gittin 12yimi bekliyosun
sanırım öyle canım zaten koltuk altı genelde tek sean sürüyo diye biliyorum. ama emin değilin muhtemelen tek seanstır hediyesi
gençliğine yazık yaa
onlarsız olurmu hiç
tek seansa bitermi yahu öyle olsa herkes yaptırır ne uğraşıcak
600 e kadar çözdüm coğrafyayı,daha devam edektim fatk ettim ki kitap bitti.Neyse türkçe çözeyim öyle 1000 yapayım dedim.Ama nerdeee tam evin altındaasker eğlencesi yan sokaktada kına gecesi var yemin ederim beynimde ankaranın bağlarına girmiş saçının telini cenneti değişmeyen adam horon tepiyor
anlayacağın 800 de kaldım.
Bibi ya ben hiç anlamıyom bu kozmetikten ve cildim çok hassas hiçbir şey kullanamıyom.Çok çabuk kızarıyo.Çok özeniyom böyle krem vs.alanlara.
bende alıyorumda kullanmıyorumki doğru düzgün ama elimin altında olması iyicildim fena dil ama kuruyor nemlendirici sürmek lazım düzenli bak garnierin ürünleri çok hafif ve çok hoş geldi yaşında küçük ondan kullanabilirsin şimdi senin bitek nemlendirici kullanman yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?