Kaldığımız yerden devam :)

oo baya iyiymiş valla. haftada kaç soru çözüyorsun?

hacı tükürseydin daha iyiydi

Yok annem ya ne haftası haftada çözsem bu kadar mıçımı yırtmam şimdi.Hafta içi çözemedim mesela doğru dürüst kursun günleri beynim zaten şişiyor diğer günler de elime alamadım.İşte o yüzden bugün yarın 2 bin soru bitireceğim.Bugün bini bitti.

Şu kuşcanla kedicanın hep bi tebessüm oluşturuyor bendE.kuşun haraketinden çok kedinin ifadesi çok mu aradın sen bunu

sorma bende hergördüğümde gülüyorum

ağdaya verdiğimiz parayı düşünürsek her açıdan karlı zaten

ben vermiyorum canım jilet yapıyorum

oo baya iyiymiş valla. haftada kaç soru çözüyorsun?

hacı tükürseydin daha iyiydi

hacı napim ya tık varmı tık yok

ben bu hafta türkçe çözdüm hep. toplam 1670 mi ne bugünle beraber. yarın 2 bine tamamlayacağım
tek günde bin çözemem bıkar bırakırım hepten

İnanır mısın doktorun verdiği krem bile bir naneye yaramadı.şifayı bimdeki salatalıklı kremde buldum.

Düzenli su içmen bile cildin için en tekili formül canım.Hemen yansıyor cilde susuzluk.Ben yine bu ralar su içmeyi bıraktım bi şeyler hemen değişiyor

kızlar size krem tavsiyem excipial krem nemlendirici için , bepanten de genel izler için besleyici ben çok memnunum kozmetik bana yaramıyo

sorma bende hergördüğümde gülüyorum

:

ben bu hafta türkçe çözdüm hep. toplam 1670 mi ne bugünle beraber. yarın 2 bine tamamlayacağım
tek günde bin çözemem bıkar bırakırım hepten

Sıkılmam çözdüğüm coğrafya tarih yada matsa ama olay ne zaman türkçeye anayasaya girer ben orada biter.400 tane türkçe çözdüm ama sen bana sor bıka bıka.
Bende senin gibi bir haftaya yayabilsem kasmam ama yayamıyorum ya mecbur böyle oluyor.Kursa felan gidiyormuydun kuzum sen

İnanır mısın doktorun verdiği krem bile bir naneye yaramadı.şifayı bimdeki salatalıklı kremde buldum.

salatalıklı kremler iyidir canım

Düzenli su içmen bile cildin için en tekili formül canım.Hemen yansıyor cilde susuzluk.Ben yine bu ralar su içmeyi bıraktım bi şeyler hemen değişiyor

desene benim cildim ondan güzel

yok gülüm gitmiyorum

Yok hiç bir şey yapmadı bende ne zamandır kullanıyorum. :26: Fas'tan geldi bir de hakikiymiş, buradakiler sahte diyorlar. :26:

Buradakiler şey yağın içine arganı atıp bekletiyorlar 2 gün sonra şişeliyorlar argan yağı değil yağlı argan gibi bişey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…