Kaldığımız yerden devam :)

Yes bebiş.

Abooo,ben diyetteyim .

Ya ben de sallamam ama inşallah atanamazsın dedi sedo.

Şimdi ağır bişi yazacaktım da kibarcası kişinin dilinde hayır yoksa ettiği beddua dan ne olacak. Döner dolaşır kendini bulur. Olumsuz düşünme sen.

Şimdi ağır bişi yazacaktım da kibarcası kişinin dilinde hayır yoksa ettiği beddua dan ne olacak. Döner dolaşır kendini bulur. Olumsuz düşünme sen.

Bam telime bastı ama ben Allah'a havale ettim,ahirette görüşelim dedim,onla da alay edince salladım.

Konu kapandı hadi hayırlı olsun toplu kıyımlar

Canım üniversiteden mezun olunca 8 kilo aldım.4.5 gitti 2.5 ay içinde şükür.Onun için.

Ebedi geldi kuzum.

e normal değilmi canım bugün ben negüzel bişey yazmıştım onu laf sokmak diye cevap yazdı bana ama neyseki ben nirvanaya ulaşmış bi hatunum beni sinirlendiremez

Canım üniversiteden mezun olunca 8 kilo aldım.4.5 gitti 2.5 ay içinde şükür.Onun için.

Ebedi geldi kuzum.

Bana kalsa yapmam bile.Ama ilerde pişman olur muyum ? Bilemiyorum.

MasAllah canim istedikten sonra insan basarir gercekten :)

Sahi kizlar oyle mi dusunuyorsunuz ya? Ben kalabalik ailede buyudum 8 yasimdan beri de teyzeyim (11 yegenim var ) cocuksuz bir hayat dusunemiyorum.

Ama dusundugum elbet su nokta var: nasil bir dunyaya evlat getiriyoruz nasil bir gelecek onu bekliyor nasil anne baba olacagiz vs bunlari elbet dusunuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…