- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
Allah o anne-babaya sabırların en büyüğünü versin kiticim
herkes kendini tanıtıyor ben de tanıtayım bari.30 yaşındayım ,öğretmenim,iki erkek bir kız olmak üzere 3 çocuk sahibiyim.benden bu kadar :)
senin de başın sağ olsun.Allah kimseye göstermesin.annen mahvolmuşturbi cizgi filmdi fareydiler galiba dünyayi feth etmek istiyordular :)))
Allah sabir versin ates düstügü yeri yakar. Benim bir ablam 3 yasinda süt kazaninda yanarak vefat etti. 36-37 sene oldu anneme sorsan acisi dün gibi. Cok zor gercekten. Evlad acisiyla sinamasin Rabbim.
Amin ablam evlat acısı göstermesin kimseye
aa ben seni hep 25 falan düşünmüştüm
bi cizgi filmdi fareydiler galiba dünyayi feth etmek istiyordular :)))
Allah sabir versin ates düstügü yeri yakar. Benim bir ablam 3 yasinda süt kazaninda yanarak vefat etti. 36-37 sene oldu anneme sorsan acisi dün gibi. Cok zor gercekten. Evlad acisiyla sinamasin Rabbim.
kaynanan gençmiş.erken evlendi demek ki.sıkıntıları varsa kendini onun için yaşlı hissediyordur
Allah o anne-babaya sabırların en büyüğünü versin kiticim
herkes kendini tanıtıyor ben de tanıtayım bari.30 yaşındayım ,öğretmenim,iki erkek bir kız olmak üzere 3 çocuk sahibiyim.benden bu kadar :)
Amin efulim amin düşmanıma vermesin Rabbim
Sizde çok acı bir kayıp yaşamışsınız
Eminim annenin yüreği yanıyordur hala((
oyle abla oyle zor bir hayati vardi kendi oz babasi kumar borcu karsiligi 16 yasinda 'satarak' evlatlik verdi ordan da esimin dedesi gelin aldi yetistirdi filan.. ama kendi annemde az cekmedi ikisinin de ruhu yaslanmis annemin bedeni de yaslanmis :/
herkes ablalarim yasinda5 tane ablam olunca Allah bagislasin evlatlarini bende ekimde ilk bebegimi kucagim alicam insaAllah :)
bi cizgi filmdi fareydiler galiba dünyayi feth etmek istiyordular :)))
oyle abla oyle zor bir hayati vardi kendi oz babasi kumar borcu karsiligi 16 yasinda 'satarak' evlatlik verdi ordan da esimin dedesi gelin aldi yetistirdi filan.. ama kendi annemde az cekmedi ikisinin de ruhu yaslanmis annemin bedeni de yaslanmis :/
herkes ablalarim yasinda5 tane ablam olunca Allah bagislasin evlatlarini bende ekimde ilk bebegimi kucagim alicam insaAllah :)
senin de başın sağ olsun.Allah kimseye göstermesin.annen mahvolmuştur
amin canım aminnn
herkes az çok bir şeyler yaşıyor da kaynanan için çok zordur satılmak.inşallah kaynanan da annen de ve cümle kadınlarımız bundan sonra çok güzel hayat geçiririz.
Balşınız sağolsun dediğiniz gibi ateş düştüğü yeri yakar başkası vah vah der unutur gider. Allah bir şekilde sabrını veriyor yoksa nasıl yaşanırdı. Benim teyzemin oğlu 14 yaşında vefat etmiş ben o zaman 4 yaşındaymışım. Çekirdek yerkeb boğulmuş yetiştirememişler işte mukadderat yapacak birşey yok. Neyse 4 oğlu daha var öyle avundu ama kocaman resmi asılıdır o kadar aisl o yaşta o kadar güzel biri olamaz kız güzeli derler ya öyle. Naıl yakışıklı delikanlı olacaktı kimbilir. Hiçbir kardeşine benzemiyor çok farklı çok ama Allah ömür vermemiş. Rabbim kimseyi sınamasın gerçekten her anne dua eder bunun için.
Allah razi olsun abla oyle tabi eskiden bilirsiniz koy hayati isler bitmez annem tarlada evde cocuklar oynarken goya gozuk kulak olanlar var ecel demek ki gelmis ama babam avusturyadaydi haberi ona 'karin kizini yakti' diye gonderdiler ey gidi ey sanki bir anne bile bile yavrusuna kiyarda....
Efulim inşallah şefaatçi olur kardeşin anneciğine Rabbim sabrını versin.Süt kazanı da benim sevgilimin koluna dökülmüş bebekken,kolunun ortası buruşuk kağıt gibi... Kim bilir o nasıl oldu ?
Balşınız sağolsun dediğiniz gibi ateş düştüğü yeri yakar başkası vah vah der unutur gider. Allah bir şekilde sabrını veriyor yoksa nasıl yaşanırdı. Benim teyzemin oğlu 14 yaşında vefat etmiş ben o zaman 4 yaşındaymışım. Çekirdek yerkeb boğulmuş yetiştirememişler işte mukadderat yapacak birşey yok. Neyse 4 oğlu daha var öyle avundu ama kocaman resmi asılıdır o kadar aisl o yaşta o kadar güzel biri olamaz kız güzeli derler ya öyle. Naıl yakışıklı delikanlı olacaktı kimbilir. Hiçbir kardeşine benzemiyor çok farklı çok ama Allah ömür vermemiş. Rabbim kimseyi sınamasın gerçekten her anne dua eder bunun için.
offf offf çok zor canım.hem evlat acısı,hem dedikodu kazanı
Öff benimde soru çözmem lazımiçim dışım sınav.Ben hala dizi peşindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?