Kaldığımız yerden devam :)

İkizlerine bakıp dua ettim abla benim de olsun diye,çok özendim.

Bakım işine hiç girmiyom ama.

senin de başın sağ olsun.Allah kimseye göstermesin.annen mahvolmuştur
Amin ablam evlat acısı göstermesin kimseye

amin canım aminnn

aa ben seni hep 25 falan düşünmüştüm

Neden öyle düşümüştün canım.. Ahh neredee 24 yaşında evlendim bu sene eylülde 7 sene evlilliğim bitecek 30 lu yaşların ortasına doğru ilerliyorum ama beni görsen hiç göstermiyorum yaşımı hiç inanmıyorlar 25 bile demezsin minyonumda azıcık

Amin efulim amin düşmanıma vermesin Rabbim
Sizde çok acı bir kayıp yaşamışsınız
Eminim annenin yüreği yanıyordur hala ((

kaynanan gençmiş.erken evlendi demek ki.sıkıntıları varsa kendini onun için yaşlı hissediyordur

oyle abla oyle zor bir hayati vardi kendi oz babasi kumar borcu karsiligi 16 yasinda 'satarak' evlatlik verdi ordan da esimin dedesi gelin aldi yetistirdi filan.. ama kendi annemde az cekmedi ikisinin de ruhu yaslanmis annemin bedeni de yaslanmis :/

herkes ablalarim yasinda 5 tane ablam olunca Allah bagislasin evlatlarini bende ekimde ilk bebegimi kucagim alicam insaAllah :)

Amin efulim amin düşmanıma vermesin Rabbim
Sizde çok acı bir kayıp yaşamışsınız
Eminim annenin yüreği yanıyordur hala ((

Amin evet cok zor bazen anlatir eski gunleri ben bile zor tutarim kendimi..

Neyse Rabbim hayattakilere uzun saglikli omurler versin :)

Efulim inşallah şefaatçi olur kardeşin anneciğine Rabbim sabrını versin. Süt kazanı da benim sevgilimin koluna dökülmüş bebekken,kolunun ortası buruşuk kağıt gibi... Kim bilir o nasıl oldu ?

Balşınız sağolsun dediğiniz gibi ateş düştüğü yeri yakar başkası vah vah der unutur gider. Allah bir şekilde sabrını veriyor yoksa nasıl yaşanırdı. Benim teyzemin oğlu 14 yaşında vefat etmiş ben o zaman 4 yaşındaymışım. Çekirdek yerkeb boğulmuş yetiştirememişler işte mukadderat yapacak birşey yok. Neyse 4 oğlu daha var öyle avundu ama kocaman resmi asılıdır o kadar aisl o yaşta o kadar güzel biri olamaz kız güzeli derler ya öyle. Naıl yakışıklı delikanlı olacaktı kimbilir. Hiçbir kardeşine benzemiyor çok farklı çok ama Allah ömür vermemiş. Rabbim kimseyi sınamasın gerçekten her anne dua eder bunun için.

herkes az çok bir şeyler yaşıyor da kaynanan için çok zordur satılmak.inşallah kaynanan da annen de ve cümle kadınlarımız bundan sonra çok güzel hayat geçiririz.

senin de başın sağ olsun.Allah kimseye göstermesin.annen mahvolmuştur

amin canım aminnn

Allah razi olsun abla oyle tabi eskiden bilirsiniz koy hayati isler bitmez annem tarlada evde cocuklar oynarken goya gozuk kulak olanlar var ecel demek ki gelmis ama babam avusturyadaydi haberi ona 'karin kizini yakti' diye gonderdiler ey gidi ey sanki bir anne bile bile yavrusuna kiyarda....

herkes az çok bir şeyler yaşıyor da kaynanan için çok zordur satılmak.inşallah kaynanan da annen de ve cümle kadınlarımız bundan sonra çok güzel hayat geçiririz.

Amin abla amin kadinlarimizin özgür ve hür olduklari bir gelecek hayalini kurmak bile güzel :)

Kıyamam y tam da delikanlı zamanları.

offf offf çok zor canım.hem evlat acısı,hem dedikodu kazanı

Efulim inşallah şefaatçi olur kardeşin anneciğine Rabbim sabrını versin. Süt kazanı da benim sevgilimin koluna dökülmüş bebekken,kolunun ortası buruşuk kağıt gibi... Kim bilir o nasıl oldu ?

Allah razi olsun kizlar. Eskiden kazanlar kapida kaynarmis onlarda kocaman ourmus. Arka arka giderken kaynayan kazanin icine dusmus. 5 gün hastanede yasamis vefat etmis. En buyuk ablam 5-6 yaslarindaydi. Hayal mayal anlatiyor cenazesini gormus filan cok zor gercekten.

Amma sevdacim evet insaAllah annemi cennet kapisinin onunde karsilar ablam.

dejavu sizinde basiniz sag olsun olum Allahin emri ama hele de cocuk olunca insam konduramiyor

Ay ne zor yaaa kumar borcuna karşılık kızını çocukken satmak Allah'ım evlerden ırak nasıl birşeydir bu böyle. Ya kötü bir aile olsaydı başına işler gelseydi off yaa. Neler oluyor neler. Benim annemde 53 yaşında ama o da çok çöktü babamdan ayrıldıktan sonra özellikle iki çocuk tek başına o yaştna sonra çalışmak 34 yaşındaydı ayrıldıklarında daha ben o yaşa yaklaştıkça ürperiyorum yani iki çocukla ortada kaldığımı para yok çalışma hayatı yok sıfırdan başlamak çok ürkütücü neler yaşadık gördük ama çok şükür hiçbirşeye muhtaç olmadıkta yıllar neler alıp götürdü anneme sormak lazım ama kaynanam maşallah 75 yaşında annemden genç durur.

Yeni hamilesin sen o zaman ne güzel. Eğer şubattaki dondurulmuş tüp tedavim tutsaydı bende ekim annesi olacaktım kısmet değilmiş. İnşallah sağlıkla alırsın evladını kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…