- 21 Eylül 2013
- 1.402
- 530
- 168
- 37
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #4.581
Ben maalesef bol bol sürüyorum yakında şeffaflaşırım o vakitevet kortizonlu. ama ben genelde evde olduğum için sık sürmemeye çalışıyorum
Canım şüphe ettiğin bir durumsa hemen cildiyeye git ihmal etme eğer egzama ilerlerse hiç iyi olmuyor derin izler çatlaklar bile oluyormuş.O beyazlar egzama mı benim kafada da var,yoluyom ben bazen.:44::44:
bende evlenecem yaaa
O beyazlar egzama mı benim kafada da var,yoluyom ben bazen.:44::44:
Kızlar hastalık hiç bu topiğe yakışıyormu +18 hastalıklar bulun bari
benım de annemın elinde var geçmiyor bu meret:26:Ben maalesef bol bol sürüyorum yakında şeffaflaşırım o vakit
Canım şüphe ettiğin bir durumsa hemen cildiyeye git ihmal etme eğer egzama ilerlerse hiç iyi olmuyor derin izler çatlaklar bile oluyormuş.
Ben evde kaldım yaaa
yarın bi sorayım nasıl geçirmiş diye, geçen sene saçı hep öyleydi çünkü, bu yıl hiç görmedim o şekilde saçını
hacı seni özcanla everecem ben :118:
benım de annemın elinde var geçmiyor bu meret:26:
evde kalmış işsiz kk üyeleri
bende evlenecem yaaa
Ben evde kaldım yaaa
yolabiliyorsan elinle muhtemelen kepektir sonucta bizimkide kabuk şeklinde kepekler halinde
sorabilirsen memnun oluruz kurbağa, diğer arkadaşlara da faydalı olur gerçekten çözüm bulabildilerse:26:
yolabiliyorsan elinle muhtemelen kepektir sonucta bizimkide kabuk şeklinde kepekler halinde
sorabilirsen memnun oluruz kurbağa, diğer arkadaşlara da faydalı olur gerçekten çözüm bulabildilerse:26:
Kızlar hastalık hiç bu topiğe yakışıyormu +18 hastalıklar bulun bari
O kabuk ortaokulda vardı bende,bi şampuan vermişti,bi daha da olmadı.Kepek o zaman benimkiler.:26:
Tabiki canım öyledir ama demek istediğim sanki millet pek uyanık kendinden daha iyisini bulsun hemen yapışıyor adama.bizde o karakter yok yani.olmasında zatenUyanık olmakla ne ilgisi var ki? Sanki erkeklerin hepsi on numara biz kapmaya mı çalışıyoruzEvlenmek için evlenecek olsam şimdiye 40 kere evlenmiştim
Kız napalım bir egzama dedim ne çok çeken varmış aynı derde kaderdaş olduk sarıldık ağlaşıyoruz.Kızlar hastalık hiç bu topiğe yakışıyormu +18 hastalıklar bulun bari
Angry sende bende bu sivri dil varken nıç evlenemeyiz daha.Siyasette bi tutamıyoruz kendimiziBen evde kaldım yaaa
aman iyi çok sevindimyok yok büyük kız, zaten içine kapanıktı iyice sinmişti. ama bu sene iyi, neşesi falan yerinde...
hacı biz 32 olsak kimse bizi almaz herkes sen gibi şanslı değilDaha yaşınız kaçki evleniyosunuz penguş evde kaldım ne demek ben 32 yaşımda evlendim
Evliliği geçtim de iş olaydı iyiydi
kızçem bizimkide deriye yapışmış kepek yani öyle söyliyimO kabuk ortaokulda vardı bende,bi şampuan vermişti,bi daha da olmadı.Kepek o zaman benimkiler.:26:
tamam tatlım yarın sorayım, tele not yazayımda unutmayayım gelince yazarım hemen buraya
Korkuyorum beni kimse almayacak diye bi cenabetlik var ya bende çözemedim henüz:44::44:Daha yaşınız kaçki evleniyosunuz penguş evde kaldım ne demek ben 32 yaşımda evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?