- 21 Eylül 2013
- 1.402
- 530
- 168
- 37
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #4.541
haklısın tatlım kesinlikle üni okumayınca hatta daha kolay iş bulunuyor.Şimdiki aklım olsa 2 yıllık okurdum zaten onlar daha avatajlı bizden
bizim 5 yıllık canım. boşverin yükseği falan hiç gerek yok. her halükarda iş zor bulunuyor ve okuduguna da değmiyor.
bir an önce girin bir işe bence ciddiyim
ne zaman didim
bugun o kadar cok yazdım ki o konuya her yerde cübbeiyi görüyorum artık
ahaha gel sende bizdensin
La cübbeli topiğine gelin iki dk,sağduyu gözlerimi yaşartıyor.
bizim 5 yıllık canım. boşverin yükseği falan hiç gerek yok. her halükarda iş zor bulunuyor ve okuduguna da değmiyor.
bir an önce girin bir işe bence ciddiyim
ne zaman didim
bugun o kadar cok yazdım ki o konuya her yerde cübbeiyi görüyorum artık
ahaha gel sende bizdensin
kortizonlu krem alerji hapı nemlendirici verdi cildiye bana gittin mi doktora ilerlerse çok kötü oluyor geçmiş olsun canım.Yüzüm mahvoldu resmen çirkinleştim ben ya
mecbur işteNapıcaz bu işsizlik işini? Belim büküldü sınavlara çalışamaktan
haklısın tatlım kesinlikle üni okumayınca hatta daha kolay iş bulunuyor.Şimdiki aklım olsa 2 yıllık okurdum zaten onlar daha avatajlı bizden
Ben otarz pek izlemiyorum kibence tutku başka tarz filmler romantik diyincede romantik komedi aklıma geliyor
mecbur iştesonu iyi olur inşallah ne diyim
ah ah benım de su aklım olsaydı hakikaten de 2 yıllık okurdum hepsi 4 5 yıldır çalışıyor nerdeyse bız hala sınav peşinde
artık ben nereye özcan orayaa
senden de iş çıkmaz kendi başımı kaşırım taaaam.
benim gözyaşı sakal vs değerse azıyor yüzüm.yoksa genelde sorun yok.ama gerçekten çok hassas cildim.Makyaj yapmıyorum mecburen.Senin galiba benden daha ileride.Benim kronik ara ara çıkıyor geçiyor ama haklısın tam iyileşmiyor.gittim gitmez miyim maalesef kesin bir çözümü yokmuş. losyon, hap, şampuan her şeyi denedim. Gitmiyor gıcık şey
Benim alnımda çıkıyor böyle 1 lira boyutunda. Losyonu sürüyorum geçiyor 4 5 gün sonra tekrar çıkıyor
çirkinleşmek bir yana insanlar tip tip bakıyor sanki vebalıyım
Demi ygs bitti ales telaşındayım şimdi.Valla ne zaman bitecek okuma sınav telaşımız acaba.mecbur iştesonu iyi olur inşallah ne diyim
ah ah benım de su aklım olsaydı hakikaten de 2 yıllık okurdum hepsi 4 5 yıldır çalışıyor nerdeyse bız hala sınav peşinde
benim üni okumayan bir arkadaşım var şuan pierr cardin de grafiker. sosyal hayat desen son safha
yaptığı tek şey de ismek kursuna gidip yerel bir gazetede staj yapmak
ona bakınca ne kadar yanlış tercih yaptığımı görebiliyorum
üniversite diye tutturmayıp yoluna bakanlar bizden daha avantajlı
benim üni okumayan bir arkadaşım var şuan pierr cardin de grafiker. sosyal hayat desen son safha
yaptığı tek şey de ismek kursuna gidip yerel bir gazetede staj yapmak
ona bakınca ne kadar yanlış tercih yaptığımı görebiliyorum
üniversite diye tutturmayıp yoluna bakanlar bizden daha avantajlı
valla benim okumamıs da evlenmiş arkadaşlarım bie benden daha avantajlı bence
benim gözyaşı sakal vs değerse azıyor yüzüm.yoksa genelde sorun yok.ama gerçekten çok hassas cildim.Makyaj yapmıyorum mecburen.Senin galiba benden daha ileride.Benim kronik ara ara çıkıyor geçiyor ama haklısın tam iyileşmiyor.
Demi ygs bitti ales telaşındayım şimdi.Valla ne zaman bitecek okuma sınav telaşımız acaba.
Benmiyim yoksa oekmek elden su gölden hayat bize güzel
En iyisini yapmış, biz idealist davrandık okuduk ama okul bitince apışıp kaldık. Şimdi o tarz üni eğitimi istemeyen işlere başvuruyorum oralar da diplomam var diye almıyor.
benim gözyaşı sakal vs değerse azıyor yüzüm.yoksa genelde sorun yok.ama gerçekten çok hassas cildim.Makyaj yapmıyorum mecburen.Senin galiba benden daha ileride.Benim kronik ara ara çıkıyor geçiyor ama haklısın tam iyileşmiyor.
Demi ygs bitti ales telaşındayım şimdi.Valla ne zaman bitecek okuma sınav telaşımız acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?