• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

evet kortizonlu. ama ben genelde evde olduğum için sık sürmemeye çalışıyorum
Ben maalesef bol bol sürüyorum yakında şeffaflaşırım o vakit

O beyazlar egzama mı benim kafada da var,yoluyom ben bazen.:44::44:
Canım şüphe ettiğin bir durumsa hemen cildiyeye git ihmal etme eğer egzama ilerlerse hiç iyi olmuyor derin izler çatlaklar bile oluyormuş.

yarın bi sorayım nasıl geçirmiş diye, geçen sene saçı hep öyleydi çünkü, bu yıl hiç görmedim o şekilde saçını

O beyazlar egzama mı benim kafada da var,yoluyom ben bazen.:44::44:

yolabiliyorsan elinle muhtemelen kepektir sonucta bizimkide kabuk şeklinde kepekler halinde

sorabilirsen memnun oluruz kurbağa, diğer arkadaşlara da faydalı olur gerçekten çözüm bulabildilerse:26:

yolabiliyorsan elinle muhtemelen kepektir sonucta bizimkide kabuk şeklinde kepekler halinde

sorabilirsen memnun oluruz kurbağa, diğer arkadaşlara da faydalı olur gerçekten çözüm bulabildilerse:26:

O kabuk ortaokulda vardı bende,bi şampuan vermişti,bi daha da olmadı.Kepek o zaman benimkiler.:26:

tamam tatlım yarın sorayım, tele not yazayımda unutmayayım gelince yazarım hemen buraya

Uyanık olmakla ne ilgisi var ki? Sanki erkeklerin hepsi on numara biz kapmaya mı çalışıyoruz :27: Evlenmek için evlenecek olsam şimdiye 40 kere evlenmiştim :37:
Tabiki canım öyledir ama demek istediğim sanki millet pek uyanık kendinden daha iyisini bulsun hemen yapışıyor adama.bizde o karakter yok yani.olmasında zaten
Kızlar hastalık hiç bu topiğe yakışıyormu +18 hastalıklar bulun bari :60:
Kız napalım bir egzama dedim ne çok çeken varmış aynı derde kaderdaş olduk sarıldık ağlaşıyoruz.

Ben evde kaldım yaaa :14::14:
Angry sende bende bu sivri dil varken nıç evlenemeyiz daha.Siyasette bi tutamıyoruz kendimizi:1:

yok yok büyük kız, zaten içine kapanıktı iyice sinmişti. ama bu sene iyi, neşesi falan yerinde...
aman iyi çok sevindim

O kabuk ortaokulda vardı bende,bi şampuan vermişti,bi daha da olmadı.Kepek o zaman benimkiler.:26:
kızçem bizimkide deriye yapışmış kepek yani öyle söyliyim
kepek şampuanlarıyla bende en aza indiriyorum ama bırakınca hopp tekrar
tamam tatlım yarın sorayım, tele not yazayımda unutmayayım gelince yazarım hemen buraya

çok sağolasın inşallah bir şey yapmışlardır :26:

Back
X