Kaldığımız yerden devam :)

Şaka yaptım ben hiç korkmuyorum artık bişeyden yaa hatta korku filmi izledikten sonra evde.ışık açmadan geziyorum bi bakim eski sayfalara ben

Niye la aksiyon mu yapıyon kendince.Korku filmi izledim az dur evde ışık açmadan gezeyim felan mı diyon napıyon

Niye la aksiyon mu yapıyon kendince.Korku filmi izledim az dur evde ışık açmadan gezeyim felan mı diyon napıyon

Yokya gece yatağa giderken ışık açmıyorum mesela eskiden korkardım ne oldusa bana duygularım mı alındı ne hep bu nirvananın suću

hacı belki bende badeyle stinin gazına gelip arkandan konusmusumdursen bakma boşver

Sende bir şeyi üstümüze atma be konuşyyorsun söylüyorsun sonra kim yaptı sti yaptı kim dedi bade dedi bibi buradan anla kimin konuştuğunu tabisi rengi

Yokya gece yatağa giderken ışık açmıyorum mesela eskiden korkardım ne oldusa bana duygularım mı alındı ne hep bu nirvananın suću

acaba evliliğin getirilerimi bu ışıksızlık yokki kocişimiz sarılalım korkmadan uyuyuyalım

hacı üste atmak bizim işimiz

Bibibnin gazozları nasılsa Badenin tripleride aynı denli

bir tripli diyen daha

hacı belki bende badeyle stinin gazına gelip arkandan konusmusumdursen bakma boşver

yap yap üstümüze at

döller sinirleri, korkuları azaltır derler sanırım ondan :26:
Yaşayım hacı,daha girilecek zilyon tane kpss var bol uzun ömür lazım

Kapasite belli hacı,zorlamayalım kendimizi. Eğitim 60-65,yukarı gebersen çıkmıyo.

Kalıtsal çizgiler dur diyo zaar.
bak bak millet deneme çözsün ders çalışsın biz geyik yapalım n.h kazanırız biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…