• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Şaka yaptım ben :27: hiç korkmuyorum artık bişeyden yaa :27: hatta korku filmi izledikten sonra evde.ışık açmadan geziyorum :60: bi bakim eski sayfalara ben :41:

:27::27: Niye la aksiyon mu yapıyon kendince.Korku filmi izledim az dur evde ışık açmadan gezeyim felan mı diyon napıyon

:27::27: Niye la aksiyon mu yapıyon kendince.Korku filmi izledim az dur evde ışık açmadan gezeyim felan mı diyon napıyon

Yokya gece yatağa giderken ışık açmıyorum mesela eskiden korkardım ne oldusa bana duygularım mı alındı ne hep bu nirvananın suću :27:

hacı belki bende badeyle stinin gazına gelip arkandan konusmusumdur:53::27:sen bakma boşver:27:

Sende bir şeyi üstümüze atma be :19: konuşyyorsun söylüyorsun sonra kim yaptı sti yaptı kim dedi bade dedi :27::27: bibi buradan anla kimin konuştuğunu tabisi rengi :52::52:

Yokya gece yatağa giderken ışık açmıyorum mesela eskiden korkardım ne oldusa bana duygularım mı alındı ne hep bu nirvananın suću :27:

:27::27::27: acaba evliliğin getirilerimi bu ışıksızlık yokki kocişimiz sarılalım korkmadan uyuyuyalım

Sende bir şeyi üstümüze atma be :19: konuşyyorsun söylüyorsun sonra kim yaptı sti yaptı kim dedi bade dedi :27::27: bibi buradan anla kimin konuştuğunu tabisi rengi :52::52:

:27::27::27: acaba evliliğin getirilerimi bu ışıksızlık yokki kocişimiz sarılalım korkmadan uyuyuyalım

hacı üste atmak bizim işimiz :27::27:

Bibibnin gazozları nasılsa Badenin tripleride aynı denli :27::27:

bir tripli diyen daha :27:

hacı belki bende badeyle stinin gazına gelip arkandan konusmusumdur:53::27:sen bakma boşver:27:

yap yap üstümüze at :19:

döller sinirleri, korkuları azaltır derler sanırım ondan :26:
Yaşayım hacı,daha girilecek zilyon tane kpss var bol uzun ömür lazım :37::37::27:

:14:

Kapasite belli hacı,zorlamayalım kendimizi.:27::27: Eğitim 60-65,yukarı gebersen çıkmıyo.:27:

Kalıtsal çizgiler dur diyo zaar.:25::1:
bak bak millet deneme çözsün ders çalışsın biz geyik yapalım n.h kazanırız biz :27:

Back
X