Kaldığımız yerden devam :)

gel katıl alısıyor insan bir süre sonra

heh ben de bunu dyordum

anlaştık hacıcan

kuzum sen hangi yıl mezun oldun kaç yıldır giriyosun :26: benim 2. olacak

Ben liseden beri giriyorum canım. senesini hatırlamıyorum ama 2006 mıydı ne ilk girişim.
Lise olarak girdiğimde çok önemsememiştim ama önlisansta iyi çakıştım işte bu 4.olacak.yani adam gibi 8 sene yazınca kötü oldum bu ne ya ömrümün onda biri gitmiş resmen

benim arkadaşımda 8 yıldan sonra atandı. neyin hayır neyin şer olduğunu bilemiyoruz işte
en azından 8 sene harıl harıl çalışıpta emeklerin ziyan olmamış be kuzu

inşallah bu yıl dönüm noktan olur

Son düzenleme:
tolni buldum facede hayalet gibi geziyor gacı

benim arkadaşımda 8 yıldan sonra atandı. neyin hayır neyin şer olduğunu bilemiyoruz işte
en azından 8 sene harıl harıl çalışıpta emeklerin ziyan olmamış be kuzu

öyle yawrucan öyle deyip avunuyoruz.Bakalım nereye kadar.Aslında sadece olmaması kaderle alakalı bir şey olsa tamam ama hani gözününü önünde birileri yiyorda sen emek verip açıkta kalıyorsunya koyan o
inşallah bu yıl dönüm noktan olur

İnşallah arkadaşım emek veren hak eden herkesin ki olur

sen yapmasan ben yapmasam da torpil birileri illa ki yapıyor. şartlar bunu gerektiriyor maalesef...

İyi bi va...na dedik hee latta ziya türemesi yaşanıyor

gürdüm kk hatunları olarak nerede yazsanız far ediliyorsunuz

Hahah yazarken rahat oluyor hacı normal konuşurken bu kadar ağzıma alamam heralde.Yazının rahatlığı yazarken bi perdesizlik var

hacı ben senı görmüyorum sen de bir yorum yap hele gül cemalini göreyim

hayalet gibi geldim hayalet gibi gitmeyim kızlar.. Muhabbetiniz bol olsun iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…