Kaldığımız yerden devam :)

yok ben bakmasından değilim de ne bilim güvenmiyorum çevreye
bir de onun okulu olcak sorunları falan:26: ya kızkardesımı ben büyüttüm mesela.
şuan 13 yasında kadar sorunları falan oluyor ki ergenlik bilmem ne.
ilgileneyim derken kendimi unutuyorm. ne bilim zor ya insan büyütmek :26:

siz bu gece beni istemiyosunuz

kuzum sen cidden alınıyor musun ya bak doğru söyle valla nasıl davranacagımı şaşırıyorum bazen,benım şakalarıma alınanlar söylesin ya ben asla ciddi söylemiyorum dediklerimi. alınacagınızı da düşünmüyorum ama boşboğazlık etmiş olabilirim espri yapıcam derken.
uyarın beni ayarı kacırıyorum sanırım bazen:26:

Son düzenleme:

işte bende butarz şeylerden daha çok istemiyorum kuzenimde bizle büyüdü nerdeyse annesi babası ayrıldılar sorunları bitmiyordu bide şimdi bu yaşta doğur gece gündüz bak ama bitmiyorki bir ömür aklın onda olucak herhareketini ona göre ayarlicaksın ne gerek varya bukadar sıkıntıya soyumuzmu kuruyor

bence sen bizi istemiyorsun alınıyorsun herşeye kuzum biz sana hep şaka yapıyoruz

gerçekten öyle mi görünüyorum bibi? ne bileyim bende ciddi demiyorum ki siz anlıyosunuz beni diye
ciddi düşünmemiştim depresif, alıngan göründüğümü..:26:
dikkat edeyim ben o zaman kendime, iyi oldu dediğin

ay güldürdün beni
benim yaşım geçti mi cocuk için ya ciddi diyorum 25 yasında daha evli bile değilim.
ne zaman evlenip cocuk yapıcam ki :26:

Bende senin gibiyim regina adayım bile yok evlilik için ama 30 dan önce de bir tane doğurmak istiyorum bu gidişle kısmet olmayacak galiba:26:

Son düzenleme:

nebilim hiç ifade falan koymuyosun gerçekten alınıyosun sanıyorum :26: okadar şaka yapıyorum alıntılamıyosun falan

ben nazım geçiyo size diye rahat davranıyorum ama dışarıdan böyle göründüğümü farkedemedim sanırım
kusura bakma canım çeki düzen vericem mutlaka kendime =)=)

uff sorma ya napıcaz bilmem ki :26:
Bende senin gibiyim regina adayım bile yok evlilik için ama 30 dan önce de bir tane doğurmak istiyorum bu gidişle kısmet olmayacak galiba:26:
benim adayım var pingum 5 yıllık ama işte ortada icraat yok evlenme babında bilmiyorum bkalım
ben nazım geçiyo size diye rahat davranıyorum ama dışarıdan böyle göründüğümü farkedemedim sanırım
kusura bakma canım çeki düzen vericem mutlaka kendime =)=)

kuzum yok nazın geçiyor diye espri yapıyorum zaten ama alınabilirsin mesela bazen sti de alınıyor mu diye düşünmeden edemiyorum:26:
bazen ayarını kacırıyorum çünkü seninle alakası yok. ben ciddi söylüyorum uyarın beni dye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…