- 20 Ocak 2010
- 46.893
- 172.323
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #2.781
Kaç yıllık evlisin ki aileler baskı yapmıyor mu![]()
5 aylık evli 8 senedir birlikteyiz canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yıllık evlisin ki aileler baskı yapmıyor mu![]()
Ben kaldım evde ya bunu benimsemeliyim artık![]()
Disaridan, hadi canim ne duruyorsun yap yap demekte sacma , niye yapmiyorsun demekte sacma.![]()
Ben kaldım evde ya bunu benimsemeliyim artık![]()
5 aylık evli 8 senedir birlikteyiz canımbaskı yapsalar ne fayda benim dediğim dedik çaldığım düdüktür
diyorum yüzlerine boşuna bebek bebek diye heycanlanmayın bizden çıkmaz siz yapın
![]()
sen kac yasındasın ne işle mesgulsün![]()
Allah bir yastıkta kocatsın canımİyi yapıyon önemli olan sizin ne istediğiniz zaten
![]()
25 canım kpss belasıyla uğraşıyorum![]()
25 canım kpss belasıyla uğraşıyorum![]()
ohooo daha 25 evde kaldım diyor yaa![]()
Benim manita bile yok ama![]()
hmm sende mi
ne mezunusun?
aman desinler takmıyorum zaten![]()
hem de çıtır buldu kendinebnde kocişle 25de çıkmaya başladım 32 yaşında evlendim umudunu kaybetme![]()
Kamu Yönetimi canım senin öğretmenlik miydi![]()
Zaten baskalarinin kararlariyla hayatini yasayamazsin. Bana da evlilik uzak ama cocuk istiyorum. Yani senin tam tersin. Onemli olan kisinin ne istedigi. Bazi konularda kimse kimseyi yargilamamali. Bu da onlardan biri.
Neyse iyi geceler.![]()
Zaten baskalarinin kararlariyla hayatini yasayamazsin. Bana da evlilik uzak ama cocuk istiyorum. Yani senin tam tersin. Onemli olan kisinin ne istedigi. Bazi konularda kimse kimseyi yargilamamali. Bu da onlardan biri.
Neyse iyi geceler.![]()
bnde kocişle 25de çıkmaya başladım 32 yaşında evlendim umudunu kaybetme![]()
Maleseff canım![]()
hem de çıtır buldu kendine
evet canım edebiyat![]()