Kaldığımız yerden devam :)

Yarın 9.30 da iş görüşmem var kızlar çok heyecanlıyım :18:

Napsam ki ? Kendim olayım demi ? Neysem o ?

Bu arada Reng'im sen tam bana yazdığında duşa giriyordum. Görüşmem olduğunu 11 de haber verdi annem de

Elim ayağıma karıştı.

Bu arada stillex, senin nickini de hep sex diye okuyorum haaaa

StillEX .... işte algıda seçicilik

malesef..Yanlış yere mi yazıyorum bilmiyorum. Ama çok skntıdayım. 3 yıldır devam eden bir birlikteliğim var. Ve ben çok kıskancım. Obsesif komplisif bozukluk ya takıntı hastasıyım. Herşeyi çok takıyorum. Sevgilimi çok kıskanıyorum. Nefes aldırmıyorm. Farkındayım ve canım cok yanıyo. Bu yüzden az önce tartıstık daha. O 5. Sınıf ünide. Ben 2. Erasmusla yurtdısına gidicek. Okuldan kız arkadasıda gidicek. Onu takıyorum. Benim için ya da yüzümden gidiceği okulu değiştirmeyi düşünüyo. Sevmediğim bi kız arkadası vardı. Bir yanlıs anlasılma yüzünden onunla konusmasını istemedm. Ona da tamam dedi. Konusmuyo. Ve o kızın da gelme ihtimali var. Ben de taktım ya. Takarım artık. Gitmiyo. Kafamdan. Nerdeyse iki yıl geçti olay üzerinden Bu yüzden deiştirmek istiyo gideceği okulu. Öğle yemeklernde sırf ben istemiyorum diye karısık grup arkadaslarıyla yemek yemio. Kaçıyorum diyo. Ben artık değişmek istiyorum. Güveniyorum ama inanmıyo güvendiğime. Davranıslarımdan görmüyo çünkü. O iyi biri kaybetmek istemiyorum. Ayrıl benden diyorum. Ayrılamıyorm diyo. Çok seviyo. Ben de çoook seviyorum. Ama zarar da veriyorum ona. Napcam bilmiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aaa sti unutmadan ausun sana selamı vardı söyledim bugun. hadi hayırlısı kuzum özgüvenli dur. inşallah iiyi geçer.

bibim nerde fotolar kız ben göremedim :26:

albümlere tıklıyorum ben düzenli orda gördüm canım 54 tanemi ne koymuştu :26:

sti diyince akla sex gelmesi normal hayırlı olsun canım

cok isterim valla kpssden kurtulmanı
dua ederek uyu.
Rabbim yardımcın olsun.

Salat-ı Tefriciye okudum ya 50 tane bugün. Akşamına bu haber gelince. Acaba ? oldum...
O değilde 208 tane daha okucaktım bu gece ama iş görüşmesi çıkıınca okuyamadım.
yarın ve perşembe de dışardayım. Bakcam bi çaresine. Söz verdim ne yapıp ne edip okucam .

Ahahaha Valla nicki okurken öyle okuyorum resmen...
Sağol canımmmmm İnşallah inşallah

Ben yatıyorum kızlar. Hepinizi öptüm . Bir tanecik bir duayı bana niyetle gönderir misiniz iş için ? :26:

Öpüyorum çok sizi. Kendinize dikkat edin RABBİMe emanet .

he tamam gördüm şimdi eşin çok espritüel birine benzıyor bibim sürekli güleç yüzlü maaşallah Allah bozmasın sizi

okursun kuzum belki sana da faydası dokunmustur zaten dua edince baskasına melekler de ayn sekılde dua edermıs okuyana.
yi geceer kızcem dua ederim bende sana

Son düzenleme:
Yanlış yer sanırım benim için. Kusura bakmayın kızlar. İyi geceler size

Son düzenleme:
Sorun deil canım teşekkür ederim bakayım bi oraya. Allah yardımcınız olsun. İyi geceler

anammm sen kime baktın kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…