Kaldığımız yerden devam :)

Erkekler kadinlar gb her isini uapamiyorlar iste aman ne kdr cabuk donseniz kar ben bu yuzden biyere gitmemeyi tercih ediyorum zira gittigimde evin hali icler acisi dokun benzini yakin kokten temizlik yoksa bocekler basar wll :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

biz 3 sınava çalışıyoruz be 3

şaka bir yana tarihi ezberlersin gece yatmadan önce ettiğin tekrarlar unutulmazmıs beyin sabaha kadar tekrarlarmıs dene pişman olmazsın

Sırf o yüzden önlisanstan atanana kadar mezun olmayacağım yoksa bu sene mezundum hiç yapamam lisanstan Allah kolaylık versin size.

Off gece gece tarih okumak çalışmak en rahatı Amerika adamlar kurulmuş 1750 lerde ohh miss 200 küsür sene ne olcak rahat rahat ezberle

sağol canım Allah sana da kolaylık versin ya her sınav zor sen bana bakma.
adı batsın kpss değil mi

bibi, yatıya geleceksen tek yat ikimiz bir baza firmasını iflas ettiriririz sabaha kadar

sti, gece yatmadan önce tarih kitabını alıyorsun göğüslerinin arasına koyuyorsun, sabah bir bakmışsın tarih kitabını yalayıp yutmuşsun

lucky; şunu yaz:

NİYE DOĞDUN BİZİ MASRAFA SOKTUN

sağol canım Allah sana da kolaylık versin ya her sınav zor sen bana bakma.
adı batsın kpss değil mi

Mevzuu keşke sadece kppss çalışmak olsa keşke.Asıl sorun çalışım puanını alıp atanma derdine düşmek öff neyse hatırlamak dahi istemiyorum

Mevzuu keşke sadece kppss çalışmak olsa keşke.Asıl sorun çalışım puanını alıp atanma derdine düşmek öff neyse hatırlamak dahi istemiyorum

evet kontenjan acmıyorlar ki
benım de canım sıkıldı biraz daha tarihe bakayım en iyisi tekrar edıyrdum yarıda bıraktım

Bade ve ütopik ötesi fikirleri

Tamdaa senden bahsediyorduk hakkında nasıl bir dedikodu yapsak derken geliverdin hevesimiz başka bahara kaldı ya neyse

evet kontenjan acmıyorlar ki
benım de canım sıkıldı biraz daha tarihe bakayım en iyisi tekrar edıyrdum yarıda bıraktım

Bende uyusam iyi oalcak yarın yine erken kalkacağım öff yaa 6 senedir kpss ile uğraşıyorum yeminlen iğrendim

Aus , nereye gitti ?

Neden üyelik iptali yaptırdı ?

Çok çok çok üzüldüm ? Neden ?

Herkese iyi akşamlar bu arada

Bir kac tane buldum, dusunucem sagol canim.
Nasıl bişey ayıplı dediğin.:26:

Spermlerle ilgili. :)

Iyi geceler.

Son düzenleme:
Aus , nereye gitti ?

Neden üyelik iptali yaptırdı ?

Çok çok çok üzüldüm ? Neden ?

Herkese iyi akşamlar bu arada

Gidiyordum tam gördüm yazayım dedim aus üyelik iptalimi yaptırmış

Tanımam kendisini ama şaşırdım.
Acaba siyasette çok üstüne gidimişti oradann bi kırgınlığımı olduki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…