• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

hacı eskilerin hepsi de çekik gözlü işte benim pek yakışıklılık kavramıma uyan cinsten değiller yani kıpcak mıpcak :27::27:

:19::19::19::30::30:

Yok hacı bunlar çekik değilmiş kuzeydeki tek türk boyuymuş :9: biraz sarışın ve kaslılarmış :27: kaslı kıısmını şuan ben uyduruyorum ama eminim öyledirler :27::27:

Slm kizlar nasilsini napiyorsunuz esleri yolladiniz ise muabbet geyik dedikodu ohh bide kahve olsun yaninda tadindan yenmezz 😘😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam:3:
Anlayalim canim ceken bilir nede olsa :D

saka bir yana 4 haftaligina gidiyorum bende ki de iyi cesaret dondugumde evin durumunu hayal ediyorumda suan :52:

he işin bir de o boyutu var ben olsam heralde her gün talimat verirdim şöyle yap diye :60:

bdvden alıntı :60:

Bence senin kavgaya değil çikilataya ihtiyacın var :27:

Benim dediğimin özeti; mıçtın :27:

Neyse buda nimetin üstüne yazılmaz :9:

Ben fikir üretmeyeyim en iyisi ya :27::27:

Benim şuan hiç bir fikrim yok :53:

Öyle daldırmışım gidiyorum :9::9:

Renginanın yüzünden :27::27: aklımı karıştırıyor hep :27::27:

Oturun sifir. :60:
Dedim bunlarda guzel fikirler vardir ama yine kendi aklima doneyim ben. :23:

badeğğ yok arkasından konuşabiliriz :10::10::10:

Düşer birazdan pat diye çıkıyor kız :27:

adamım didim bağrıma bastım :63: nammkörr :63:

İşte balım peteğim ben senin baprındayken yazamadım sevdalinkaya :27::27:

Sen bağır deyince aklıma ne geldi ayol :60: Şu memişlerin arasında tren geçen hatun :27: başını arkadaşı yaslayınca yumuşak memişlerine denk gelmiyormuş :9: hiç bunun gibi bir şeyi dert edeceğim aklıma gelmezdi :27:

Yok hacı bunlar çekik değilmiş kuzeydeki tek türk boyuymuş :9: biraz sarışın ve kaslılarmış :27: kaslı kıısmını şuan ben uyduruyorum ama eminim öyledirler :27::27:

he tamam kaslıysa sen şöyle kenara çekil bakayım :23::23::24::24:

Düşer birazdan pat diye çıkıyor kız :27:

İşte balım peteğim ben senin baprındayken yazamadım sevdalinkaya :27::27:

Sen bağır deyince aklıma ne geldi ayol :60: Şu memişlerin arasında tren geçen hatun :27: başını arkadaşı yaslayınca yumuşak memişlerine denk gelmiyormuş :9: hiç bunun gibi bir şeyi dert edeceğim aklıma gelmezdi :27:

tamam hacı herkese cevap vermen için daha yavaş yazmaya karar verdım o zaman :27::27:

o kim ya:27:

sti altta ziyalar doluyken neden sadece ikimiz yazısıyoruz sence :60::60:

tamam hacı herkese cevap vermen için daha yavaş yazmaya karar verdım o zaman :27::27:

o kim ya:27:

Bdv de konu açmıştı memişleri ayrı imiş arkadaşı başını yaslayınca araya denk geliyormuş felan filan,okumamışmıydın :9:

sti altta ziyalar doluyken neden sadece ikimiz yazısıyoruz sence :60::60:

Sen yazınca fark ettim :60: ne oluyoruz lan oldum bi an

Millet nerede :53:

Bdv de konu açmıştı memişleri ayrı imiş arkadaşı başını yaslayınca araya denk geliyormuş felan filan,okumamışmıydın :9:

Sen yazınca fark ettim :60: ne oluyoruz lan oldum bi an

Millet nerede :53:

yok o konuyu okumadım neyse ki zamanımı derse harcamısım o sıra :60:

birden kayboldular ya da bız cok hızlıyız :60:

yok o konuyu okumadım neyse ki zamanımı derse harcamısım o sıra :60:

birden kayboldular ya da bız cok hızlıyız :60:

:27:Bense iki memiş arasındaki hesaplama ile uğraşıyordum.Büyük ziyan

Öff yaa biri şu tarihi beynime kodlasın bişi yapsın 1000 yıla yakın bi geçmişi nasıl ezberlersin :37:

Uyku beni cagirir Allah rahatlik versin hepinize :16: yatagim sogumadan uyuyayim :D :1:

:27:Bense iki memiş arasındaki hesaplama ile uğraşıyordum.Büyük ziyan

Öff yaa biri şu tarihi beynime kodlasın bişi yapsın 1000 yıla yakın bi geçmişi nasıl ezberlersin :37:

biz 3 sınava çalışıyoruz be 3 :52::52:

şaka bir yana tarihi ezberlersin gece yatmadan önce ettiğin tekrarlar unutulmazmıs beyin sabaha kadar tekrarlarmıs:ssz: dene pişman olmazsın:51:

Back