Kaldığımız yerden devam :)

hacı eskilerin hepsi de çekik gözlü işte benim pek yakışıklılık kavramıma uyan cinsten değiller yani kıpcak mıpcak

Yok hacı bunlar çekik değilmiş kuzeydeki tek türk boyuymuş biraz sarışın ve kaslılarmış kaslı kıısmını şuan ben uyduruyorum ama eminim öyledirler

Slm kizlar nasilsini napiyorsunuz esleri yolladiniz ise muabbet geyik dedikodu ohh bide kahve olsun yaninda tadindan yenmezz 😘😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam
Anlayalim canim ceken bilir nede olsa

saka bir yana 4 haftaligina gidiyorum bende ki de iyi cesaret dondugumde evin durumunu hayal ediyorumda suan

he işin bir de o boyutu var ben olsam heralde her gün talimat verirdim şöyle yap diye

bdvden alıntı

Bence senin kavgaya değil çikilataya ihtiyacın var

Oturun sifir.
Dedim bunlarda guzel fikirler vardir ama yine kendi aklima doneyim ben.

badeğğ yok arkasından konuşabiliriz

Düşer birazdan pat diye çıkıyor kız

adamım didim bağrıma bastım nammkörr

İşte balım peteğim ben senin baprındayken yazamadım sevdalinkaya

Sen bağır deyince aklıma ne geldi ayol Şu memişlerin arasında tren geçen hatun başını arkadaşı yaslayınca yumuşak memişlerine denk gelmiyormuş hiç bunun gibi bir şeyi dert edeceğim aklıma gelmezdi

Yok hacı bunlar çekik değilmiş kuzeydeki tek türk boyuymuş biraz sarışın ve kaslılarmış kaslı kıısmını şuan ben uyduruyorum ama eminim öyledirler

he tamam kaslıysa sen şöyle kenara çekil bakayım

tamam hacı herkese cevap vermen için daha yavaş yazmaya karar verdım o zaman

o kim ya

sti altta ziyalar doluyken neden sadece ikimiz yazısıyoruz sence

tamam hacı herkese cevap vermen için daha yavaş yazmaya karar verdım o zaman

o kim ya

Bdv de konu açmıştı memişleri ayrı imiş arkadaşı başını yaslayınca araya denk geliyormuş felan filan,okumamışmıydın

sti altta ziyalar doluyken neden sadece ikimiz yazısıyoruz sence

Sen yazınca fark ettim ne oluyoruz lan oldum bi an

Millet nerede

Bdv de konu açmıştı memişleri ayrı imiş arkadaşı başını yaslayınca araya denk geliyormuş felan filan,okumamışmıydın

Sen yazınca fark ettim ne oluyoruz lan oldum bi an

Millet nerede

yok o konuyu okumadım neyse ki zamanımı derse harcamısım o sıra

birden kayboldular ya da bız cok hızlıyız

yok o konuyu okumadım neyse ki zamanımı derse harcamısım o sıra

birden kayboldular ya da bız cok hızlıyız

Bense iki memiş arasındaki hesaplama ile uğraşıyordum.Büyük ziyan

Öff yaa biri şu tarihi beynime kodlasın bişi yapsın 1000 yıla yakın bi geçmişi nasıl ezberlersin

Uyku beni cagirir Allah rahatlik versin hepinize yatagim sogumadan uyuyayim

Bense iki memiş arasındaki hesaplama ile uğraşıyordum.Büyük ziyan

Öff yaa biri şu tarihi beynime kodlasın bişi yapsın 1000 yıla yakın bi geçmişi nasıl ezberlersin

biz 3 sınava çalışıyoruz be 3

şaka bir yana tarihi ezberlersin gece yatmadan önce ettiğin tekrarlar unutulmazmıs beyin sabaha kadar tekrarlarmıs dene pişman olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…