- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #2.401
Ooo iciniz gecmis sizin.
Karar verince tabi paylasirim.
Sanırım
Bu ara kim giriyor 18 ine kimin pastası:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo iciniz gecmis sizin.
Karar verince tabi paylasirim.
iyi geceler canım sogutmaUyku beni cagirir Allah rahatlik versin hepinize yatagim sogumadan uyuyayim
biz 3 sınava çalışıyoruz be 3
şaka bir yana tarihi ezberlersin gece yatmadan önce ettiğin tekrarlar unutulmazmıs beyin sabaha kadar tekrarlarmıs dene pişman olmazsın
Sanırım
Bu ara kim giriyor 18 ine kimin pastası:26:
sağol canım Allah sana da kolaylık versin ya her sınav zor sen bana bakma.Sırf o yüzden önlisanstan atanana kadar mezun olmayacağım yoksa bu sene mezundum hiç yapamam lisanstan Allah kolaylık versin size.
Off gece gece tarih okumak çalışmak en rahatı Amerika adamlar kurulmuş 1750 lerde ohh miss 200 küsür sene ne olcak rahat rahat ezberle
sağol canım Allah sana da kolaylık versin ya her sınav zor sen bana bakma.
adı batsın kpss değil mi
Yegenim canim. Aslinda bir tane buldum ama biraz ayipli bilmem ki. :26:
Dusunmem lazim.
Mevzuu keşke sadece kppss çalışmak olsa keşke.Asıl sorun çalışım puanını alıp atanma derdine düşmek öff neyse hatırlamak dahi istemiyorum
bibi, yatıya geleceksen tek yat ikimiz bir baza firmasını iflas ettiriririz sabaha kadar
sti, gece yatmadan önce tarih kitabını alıyorsun göğüslerinin arasına koyuyorsun, sabah bir bakmışsın tarih kitabını yalayıp yutmuşsun
lucky; şunu yaz:
NİYE DOĞDUN BİZİ MASRAFA SOKTUN
evet kontenjan acmıyorlar ki
benım de canım sıkıldı biraz daha tarihe bakayım en iyisi tekrar edıyrdum yarıda bıraktım
ben gidiyorem yatacaaam haydin herkese by
valla sorma yaa hadi ben de tarihe dönüyorum o vakit iyi gecelerrBende uyusam iyi oalcak yarın yine erken kalkacağım öff yaa 6 senedir kpss ile uğraşıyorum yeminlen iğrendim
ben gidiyorem yatacaaam haydin herkese by
bibi, yatıya geleceksen tek yat ikimiz bir baza firmasını iflas ettiriririz sabaha kadar
sti, gece yatmadan önce tarih kitabını alıyorsun göğüslerinin arasına koyuyorsun, sabah bir bakmışsın tarih kitabını yalayıp yutmuşsun
lucky; şunu yaz:
NİYE DOĞDUN BİZİ MASRAFA SOKTUN
Nasıl bişey ayıplı dediğin.:26:
valla sorma yaa hadi ben de tarihe dönüyorum o vakit iyi gecelerr
hep uyucam dıyon sonra gece 3te gelip bdvye yorum yapıp geri gidiyon
ne ayaksın len
Aus , nereye gitti ?
Neden üyelik iptali yaptırdı ?
Çok çok çok üzüldüm ? Neden ?
Herkese iyi akşamlar bu arada