tekrardan slm kızlar ne olur ne olmaz diye pet koyup alışverişe çıktım eve gelince çok sıkışmıştım bi wc ye girim dedim bide baktımki pedimde sadece 2 damla pembemsi kan var ucuk pembe böle ve sadece 2 damla anlaşıldı yumurtalıklarım ve rahmim benle dalga geçiyorkaydirigubbakcemile3
sağol canım güzel dileklerin içinopuyorumnanaktanama bak ne diyorum sorun yok sanıyoduk ama varmış sol tüpümde yapışıklık ve rahimde endometrium gelişmiş o yüzden olmuyomuş.
sağol canım güzel dileklerin içinopuyorumnanaktanama bak ne diyorum sorun yok sanıyoduk ama varmış sol tüpümde yapışıklık ve rahimde endometrium gelişmiş o yüzden olmuyomuş.
allahım hayılrısını versin neler var neler yıllarca deniyepte olmayan birçok çift var eşinle detsek olunda birbirinze sorunlar düzelir allahın izniyle yakındada alırsın bebişini kucağına 1 tanede olsa allah o duyguyu herkese yaşatsın
şu hamilelikte bide eller popoya gidip sıcaklık mı ölçecek yani. artık denekleri anlayabilme yeteneğine sahibim......şu gebe kalma çalışmaları daha neler öğretecek bakalım....kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni