kalcanız sıcaksa hamılesınız demekmıs

hazinem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
374
31
bı yerde okumustum.genelde kadınların kalcaları soguk olurmus.ama gebelık donemınde sıcak olurmus.

canım nerde okudun bu yazıyı merak ettim benim kalçam sıcak yani şimdi hamilemiyim.

cidden çok merak ettim bu konuyu konuyu açan arkadaşım bizi biraz aydınlatırmısın.

ben hamileyim kalcamda sicak ama bunun dogrulugu nedir bilmiyorumboshayallersmile ilk defa boyle bisey duydum bilmiyorumkismile

banada çok saçma geldi nerde okumuş acaba bunu merak ettim.

ben hamileyim kalcamda sicak ama bunun dogrulugu nedir bilmiyorumboshayallersmile ilk defa boyle bisey duydum bilmiyorumkismile

canım hamileliğin ilerleyen dönemlerinde zaten vücut ısısı artıyomuş dolayısıyla kalçanda sıcak olur peki hamileliğinin erken dönemlerindede kalçan sıcakmıydı.kaç haftalık hamilesin canım.

6+5 haftalik hamileyim canim.adet olmam gereken zamandada vucut isim yuksekti ve hala ayni sekilde devam ediyor.a.s.

6+5 haftalik hamileyim canim.adet olmam gereken zamandada vucut isim yuksekti ve hala ayni sekilde devam ediyor.a.s.

Allah analı babalı büyütsün darısıda benim başıma olsun canım ya 3 yıldır bekliyorum olmuyo bebişim.şimdi ölçtüm vücut ısım 37 di olmuş adetime 1 hafta var senin kaç olmuştu ateşin.

amin canim darisi basina insallaha.s. benim 1 hafta kala 36.4 tu olmam gereken zamandada 36.9 du insallah bebisin seninledir.rabbim muradini versin :asigim:

amin canim darisi basina insallaha.s. benim 1 hafta kala 36.4 tu olmam gereken zamandada 36.9 du insallah bebisin seninledir.rabbim muradini versin :asigim:

sağol canım Allah razı olsun sende hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.canım hiç belirtin olmuşmuydu genellikle regl belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı deniliyo.

kusura bakma çok soru sordumbilmiyorumkismile

olurmu oyle sey:kedi: ayni belirtilerdi canim adet olcakmisim gibi gogus agrisi,kasikagrisi,bas agrisi tek farkli olarak benim sag tarafim batiyodu sonra ogrendimki bebis oraya yerlesmis a.s.

olurmu oyle sey:kedi: ayni belirtilerdi canim adet olcakmisim gibi gogus agrisi,kasikagrisi,bas agrisi tek farkli olarak benim sag tarafim batiyodu sonra ogrendimki bebis oraya yerlesmis a.s.

anladım canım peki sağ tarafın nasıl batıyodu tam olarak neresiydi.benimde iki gündür kasığımda batma var ama nasıl biliyomusun sağ kasığımın alt kısmı neredeyse vajinan üstüne yakın böyle hani büyük bir sivilce çıkar bazen ucu olmayan üzerine bastırırsın ağrır ya aynı öyle bi ağrı senin nasıl oldu canım.yine çok konuştum:kedi:eee bulmuşum hamiş bir arkadaşopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
neyse ben şimdi çıkıyorum canım öğleden sonra görüşelim olurmu tabi fırsatın olursa.

merhaba kızlar,
bende kalça sıcaklığını ilk defa duydum valla bende 8 aydır evliyim korunmuyoruz çalışıyoruz ama olmuyor.bakalım bu ay ümitliyim kasıklarımda ağrıma var neden bilemiyorum.18de adet oldum 20 de bitti bakalım belki bu ay tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…