ben hamileyim kalcamda sicak ama bunun dogrulugu nedir bilmiyorumboshayallersmile ilk defa boyle bisey duydum bilmiyorumkismile
canım hamileliğin ilerleyen dönemlerinde zaten vücut ısısı artıyomuş dolayısıyla kalçanda sıcak olur peki hamileliğinin erken dönemlerindede kalçan sıcakmıydı.kaç haftalık hamilesin canım.
6+5 haftalik hamileyim canim.adet olmam gereken zamandada vucut isim yuksekti ve hala ayni sekilde devam ediyor.a.s.
sadece yumurtlama döneminde vucut sıcaklığı yükselir
Allah analı babalı büyütsün darısıda benim başıma olsun canım ya 3 yıldır bekliyorum olmuyo bebişim.şimdi ölçtüm vücut ısım 37 di olmuş adetime 1 hafta var senin kaç olmuştu ateşin.
amin canim darisi basina insallaha.s. benim 1 hafta kala 36.4 tu olmam gereken zamandada 36.9 du insallah bebisin seninledir.rabbim muradini versin :asigim:
kusura bakma çok soru sordumbilmiyorumkismile
olurmu oyle sey:kedi: ayni belirtilerdi canim adet olcakmisim gibi gogus agrisi,kasikagrisi,bas agrisi tek farkli olarak benim sag tarafim batiyodu sonra ogrendimki bebis oraya yerlesmis a.s.
neyse ben şimdi çıkıyorum canım öğleden sonra görüşelim olurmu tabi fırsatın olursa.