• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Kalçamdaki intihaplar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bgmm

veeeeee yeni hayat 08 08 2014
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.478
10
358
38
kalçamda anlam veremediğim intahaplar off çok kötü bazen çok acıyorlar üzerine oturamıyorum sonra bi bakıyorum sönmüşler sonra yine tazeliyorlar off bıktım uzun zamandır hep böyle cildiye gittim kıl intihapı dedi baştan sağma bi kurutucu verdi oda zaten fayda etmedi iz bıraktı sıksan sıkılmıyor böyle içinden su çıkıyor kalçam çok kötü durumda off ne yapabilirim benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar fikirleriniz nedir kesin sonuç nedir nasıl kurtulabilir son zamanlard çok rahatsız ediyorlar :37:

Kese yapabilirsin, ardından nemlendirici krem sürersin. Bepanthen plus mesela..

kalçamda anlam veremediğim intahaplar off çok kötü bazen çok acıyorlar üzerine oturamıyorum sonra bi bakıyorum sönmüşler sonra yine tazeliyorlar off bıktım uzun zamandır hep böyle cildiye gittim kıl intihapı dedi baştan sağma bi kurutucu verdi oda zaten fayda etmedi iz bıraktı sıksan sıkılmıyor böyle içinden su çıkıyor kalçam çok kötü durumda off ne yapabilirim benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar fikirleriniz nedir kesin sonuç nedir nasıl kurtulabilir son zamanlard çok rahatsız ediyorlar :37:

aynı sorun bnde de var kara merhem diye bi krem var onu tavsiye edebilirim içindeki iltihabı söktürüyor

ayy cnm çok sağol ya hemen laıp deniyecem çok sağol

ayy cnm çok sağol ya hemen laıp deniyecem çok sağol

limon sürmeyi düşünüyorum bnde şu aralar çok acı veriyor annem dedi mikrop ölsün dedi ordaki patladıkça yayılıyor iltihap diye
bide pişik kremini deniycem yüzdeki sivilcelere kızarıklara iyi geliyo belki orayada bi faydası olur

ben kara merhemi eczaneye sordum intihabı ya kurutur yada bi yerde toplar dedi

canım benimde sırt bölgemde sivilce sorunu vardı yüzümde de aynı şekilde doktor bana İMEX adında bir sabun önerdi onu sırtıma ve yüzüme sürünce hemen geçti bence kalçanada uygulayabilirsin mutlaka keselen ayda 1 defa da olsa ardından imex sabunu sür doktora vücuduunun çok kuru olduğunu da söyleyebilirsin çatlakların veya selülitlerin varsa çok güzel vücut nemlendirici süt yazıyorlar tavsiye ederim ;)

Back
X