Basen bu yanlar oluyorsa onlarda genişKalça mı basen mi?
Bence kilom fazla değil dediğiniz gibi vücuduma göre orası küçükse tamamSpor yap
Fazla kilon var mi?
Benimde vücuduma gore büyük sayılır.
Ama rahatsuz olmuyorum valla.
İnce belim kalcam büyük biraz elbise giyince çok güzel duruyor.
Kim bakıyorsa da baksın banane ya
İnan öyle değil ben orantılı olmasını tercih ederimNe güzel işte
Asla yapamamYüzünüzü göstermeden fotoğraf atma şansınız var mı?
yanlar dediginiz bölge neresi? alt göbek çevresi ise fazla kilolariniz orada toplanmis olabilir, bedeninizi iyi tanırsaniz ne yapacağınızı daha iyi bilirsiniz.Basen bu yanlar oluyorsa onlarda geniş
Hayır göbek ve simit bölgesi değil kalça ve bacak bölgesinin üst kısmıyanlar dediginiz bölge neresi? alt göbek çevresi ise fazla kilolariniz orada toplanmis olabilir, bedeninizi iyi tanırsaniz ne yapacağınızı daha iyi bilirsiniz.
Aşırı mı büyük? Esra Ezmeci'ye bakın mesela, kadın özellikle yaptırmış. Devasa.Hayır göbek ve simit bölgesi değil kalça ve bacak bölgesinin üst kısmı
Ay o özellikle mi yaptırmış? Ben de ne garip ya diyordumAşırı mı büyük? Esra Ezmeci'ye bakın mesela, kadın özellikle yaptırmış. Devasa.
Bence estetik, incecik bacaklara o kadar büyük popo normal değil. Yan durunca çıkıntı belli oluyor zaten.Ay o özellikle mi yaptırmış? Ben de ne garip ya diyordum
Bacakları da ince değil ki. Geçen denk geldim üst bacağı maşallah. Sadece beli çok ince ona göre. Ay bilemedimBence estetik, incecik bacaklara o kadar büyük popo normal değil. Yan durunca çıkıntı belli oluyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?