Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bendede vardı özellikle okul açılınca başlardı, sert yerlere oturmaktan olabiliyo çünkü. ben the body shopdan body butter kullanmaya başladım 1 aydır hiç yok. bol nemlendirici sürersen faydasını görürsün
bu topiği açarken kalçalarımın durumu çok kötüydü birçok yöntem söledi arkadaslar hepinize teşekkür ederım ben her banyoda zeytinyağlı sabunla kalcalarımı keseledım suan hiç bı sorun kalmadı bu topiği okuyan bu konudan şikayetçi herkese tavsiye ederım:)
bu topiği açarken kalçalarımın durumu çok kötüydü birçok yöntem söledi arkadaslar hepinize teşekkür ederım ben her banyoda zeytinyağlı sabunla kalcalarımı keseledım suan hiç bı sorun kalmadı bu topiği okuyan bu konudan şikayetçi herkese tavsiye ederım:)
benimde geçmişti gene başladı 2 aydır... onunla birlikte yüzümde de sivilceler başladı... vitamin eksikliğimi neden???? düzensiz beslenirim ve de tek tip... doğru düzgün sebze meyve yemem... onlardan mı oluyor((( bende geçen hfta kese yapmaya başladım bi yerde ii geldiini okumuştum inş yarar...