Kalça eritmeden basen incelmesi mümkün mü ?

Tuçecim bende de aynı dert var cnm.Kalçada bulunan 3 ana kas grubuna yönelik hareketler yaparsan kalçan küçülmez aksine dolgunlaşır cnm.Bende kalçamın küçülmesini istemiyorum bunun içinde bol bol squat hareketleri yapıyorum.Tabi squatında çeşitleri var bu şekilde çalışma yaparsan kalçanda küçülmez aksine daha diri olur.Basen içinde bikaç hareket ekle etkili bulduğun hareketlerden.

Eki Görüntüle 586320 Eki Görüntüle 586318 Eki Görüntüle 586321

Oyyşş..Fotolara ba-yıl-dımm....Böyle kalçalara sahip olabilmek için popomada protez koydurabilirim :KK53:

Tuçecim bende de aynı dert var cnm.Kalçada bulunan 3 ana kas grubuna yönelik hareketler yaparsan kalçan küçülmez aksine dolgunlaşır cnm.Bende kalçamın küçülmesini istemiyorum bunun içinde bol bol squat hareketleri yapıyorum.Tabi squatında çeşitleri var bu şekilde çalışma yaparsan kalçanda küçülmez aksine daha diri olur.Basen içinde bikaç hareket ekle etkili bulduğun hareketlerden.

Eki Görüntüle 586320 Eki Görüntüle 586318 Eki Görüntüle 586321

vallahi şok oldum ya o siyahlı nasıl olmuş öyle avuç kadar mış kalçası.. benim en küçük hali bile o kadar olmaz sanırım :KK70: benim gibi olan ne çok kişi varmış ya bilmiyordum valla :KK53: canım squat için sanırım ağırlıkla çalışma gerekiyor, spor salonuna gitme imkanımda vaktimde yok hiç evde birşeyler yapıyorum kendi çapımda, o hareketi evde yapabilirmiyim ? birde nette araştırdığımda hep kalça küçültme egzersizlerinde geçiyor squat :26::26: sonra basen gitsin derken popo gidip basen kalmasın bide :KK9: biraz daha detaylı açıklama yaparsan sevinirim canımmm mua

vay be ben de tek kendimi bu sorundan muzdarip sanardım :KK1: kelimelerinin herbirine katılıyorum. Zayıfladım birara hatta popon gitmiş noldu dediler oturup ağlicaktım hemen geri aldım kiloyu :KK1: ama o kadar çok alıp veriyorum ki artık bir şekle sokmam gerek yoksa :KK43:
ne demişler Gömleği gösteren ütüdür kadını gösteren g.tüdür :KK52::KK52::KK52:

ayy çok yaşa emi bildiğin kahkaha attım görünce o nası birşey ilk defa duyuyorum :KK9: :KK9: :KK9: aynen bendede mroal gidiyor popon küçülmüş denince insan o büyük haline alışınca sornadan kötü geliyor , ya nette falan görüyorum hatunlarda koca popo var ama sıfır basen zaten öylesi zor işte :S ama süper duruyor onların ki, basen olduktan sonra yuvarlakmış dikmiş napalım kotlarla elbiselerle yine iyi ama bikiniyle kötü duruyor mesela yazın cıbıl cıbıl pof[/QUOTE]

Yemegin salçalısı,kadının kalçalısını duymuşmuydun peki :KK34: Birde yemegin etlisi,kadının göbeklisi var ama bilmem ilgini çekermi :KK9:

Oyyşş..Fotolara ba-yıl-dımm....Böyle kalçalara sahip olabilmek için popomada protez koydurabilirim :KK53:

bana protez mi var , içine bişi mi dolduruyosun diye çok soran oluyor canım hatta bayanlar elliyor bazen kıyafet denerken falan test etmek için :KK9:

ayy çok yaşa emi bildiğin kahkaha attım görünce o nası birşey ilk defa duyuyorum :KK9: :KK9: :KK9: aynen bendede mroal gidiyor popon küçülmüş denince insan o büyük haline alışınca sornadan kötü geliyor , ya nette falan görüyorum hatunlarda koca popo var ama sıfır basen zaten öylesi zor işte :S ama süper duruyor onların ki, basen olduktan sonra yuvarlakmış dikmiş napalım kotlarla elbiselerle yine iyi ama bikiniyle kötü duruyor mesela yazın cıbıl cıbıl pof

Yemegin salçalısı,kadının kalçalısını duymuşmuydun peki :KK34: Birde yemegin etlisi,kadının göbeklisi var ama bilmem ilgini çekermi :KK9:[/QUOTE]

duydum duydum onları :KK9: bakalım daha yeni neler öğrencez :KK9:

$jnl001.png $jennifer-nicole-lee-nin-inanilmaz-degisimi-112621.jpg jenifer nicole lee 37 yaşında ve artık benim idölüm resmen, netten diğer fotolarına bakın hayran olunası bir fiziği var, tamamen sporla bu değişim ..

evet ya bende o kadını görünce çok gaza geliyorum bi de onun da benim gibi iki oğlu var belki ondan :)) ya o doğum sonrası halinden yeni haline nasıl gelmiş inanamıyorum ben kendimi o halde görsem ki Allah'a şükür hiç o hale gelmedim ama hiç hevesim kalmazdı vazgeçerdim bitti bu vücuttan artık bi b*k olmaz derdim :)) kadın iyi valla toparlamış azmetmiş..

Aynen hanımlar sporla olmayacak hiçbişey yok.Jennifer Nicole Lee'de benim idolüm.Youtube'da kısa videoları var ben kendime zamanlayıcı aldım minübüsçüler kullanıyo dakika tutuyosun ondan aldım.Kadının yaptığı hareketleri aynen bende yapıyorum mesela her hareketi 1 dk olarak ayarlıyorum kaç dk ayarlarsanız tercih sizin.Ağırlığada gerek yok benim küçük çantam var onun içinede pirinç paketleri ne bulursam koyuyorum al sana ağırlık çantası.Sonra vileda sopasınıda sırtıma koyuyorum o resimdeki ağırlık kaldıran kız gibi squat yapıyorum.Yanlız kalçanızı sıkmayıda ihmal etmeyin yapamasanızda zamanla alışırsınız.Hatta bu kadar zahmet çekmenizede gerek yok Brazil Butt Lift videoları var spor bölümünde konu açmıştım orayı incelerseniz bu videolarla bile istediğiniz kalçalara sahip olabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...utt-lift-amp-jillian-killer-bunsampthigs.html Buda linki resimlerde paylaştım.
Brazil Butt Lift - Total Butt Transformation - YouTube
Brazilian Butt Lift Workout! Sexy Brazilian Model! - YouTube Bu videodaki gibi ana hareketleri öğrenip o hareketlere yöneldiğinizde sizde öyle popoya sahip olabilirsiniz.
Brazilyalı hatunlara dönersiniz kendimce tecrübe edilmiştir.
Şimdi ben Zuzana'nın Zwow'larına başladım arkasından Jennifer seçiyorum vs ortaya karışık yapıyorum işte.Canım ne isterse o anki duruma göre yapıyorum.Bi müddet ara verdim spora hemen söndü totoşum.

$squat3.jpg Ay ne güzel dimi bende hep böyle kot giymek istiyorum sığamıyorum malesef bacaklardan yukarı geçmiyoki.

$deadlift.jpg Bu resimdeki hareketin adı deadlift squat yani öne eğiliyosunuz sonra kalkın kalkınca kalçalarıda sıkın buda etkili.Lunge hareketide çok etkilidir.

üzgünüm ama orda buns & thighs yazıyo yani kalça ve basen demek kızlar haberiniz olsun. Tabi arkadaş iyi niyetle koymuş kesinlikle ama haberiniz olsun dedim. Gerçi 15. saniyeden sonrası demiş ama eğer hepsini yapcam diyen varsa kalça da gider söylemedi demeyin. Bir de bu basen hareketleri mutlaka az çok kalçayı da çalıştırıyo ya :KK50: O yüzden çok özel bir hareket bulunması gerek spor eğitmeni gerek bence :KK31:. Soran öğrenen olursa haber versin bana da :KK51:

evet canım biliyorum kalca basen demek ama ben bir süredir yaptıgım için aşagı yukarı neresi kalça neresi basen hissedebildiğimi sanıyrum,bir de tabi basen kalça çok yakın biri çalısırken diğeri mutlaka etkilenir ama 15. snrası cidden direkt baseni etkilio gibi geldi bana. bi de squad varki üst bacak basen baldır düşmanı, yapabilene süper !hem popoyu da çıkık yapıo :KK52:benim dizler agrıo çok ama yavas yavaş deniyorm dumble la. bakalım :)

Eki Görüntüle 586454 Ay ne güzel dimi bende hep böyle kot giymek istiyorum sığamıyorum malesef bacaklardan yukarı geçmiyoki.
katkılarından dolayı teşekkür canım hepsine bakıyorum videoların, bana en uygun olanı seçmeye çalışcam
Eki Görüntüle 586455 Bu resimdeki hareketin adı deadlift squat yani öne eğiliyosunuz sonra kalkın kalkınca kalçalarıda sıkın buda etkili.Lunge hareketide çok etkilidir.
squatları detaylıca araştırcam akşam :26:
evet canım biliyorum kalca basen demek ama ben bir süredir yaptıgım için aşagı yukarı neresi kalça neresi basen hissedebildiğimi sanıyrum,bir de tabi basen kalça çok yakın biri çalısırken diğeri mutlaka etkilenir ama 15. snrası cidden direkt baseni etkilio gibi geldi bana. bi de squad varki üst bacak basen baldır düşmanı, yapabilene süper !hem popoyu da çıkık yapıo :KK52:benim dizler agrıo çok ama yavas yavaş deniyorm dumble la. bakalım :)

üst bacak ve baldır düşmanı derken ansıl yani canım benim o kısımlar çok ince olduğu için dikkat etmem lazım baya bir :KK53:

o kotlu kızda basen olmadığı için poposu öle güzel duruyor :KK53: basen kalçayı hem sarkık hemde yanlara doğru geniş gösteriyor malesef, oysa yandan dar dışa çıkık kalça güzel duruyor yoksa küçük olsun daha iyi bence

Kızlar bu videonunn lınkı var mı evde yapmak istiyorum ındırebılırmıyım acaba

X