KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

Kahvalti

1 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
1 zeytin
1 lahmacun
bolca domates, salatalik
sekersiz acik cay

Aksam yemegi

1 kepce mercimek corba
1,5 lahmacun
bolca salata ve 1 bardak ayran

kizlar aslinda yemicektim ama annem sadece corba ve makarna yapmis. makarna yiyecegme lahmacun yiyim dedim cunku annem lahmacunu kepek unuyla yapmis. makarnada beyaz oldugu icin onu yemedim:26:
dogru mu yaptim bilmiyorum:26:
yarin yine full diyete devam
ara yapmadim bugün gördügnüz gibi ac degildim hic

offfffffffffff kizlar acayip midem bulaniyor vallah yediklerimi cikaracam simdi
yarim lahmacun cok geldi herhalde neden sadece 1 tane yiyip doyamiyorum yaa pisssssss bogazzzzzzzzzzzz
yesil cay iciyorum su an, iyi geliyor vallah.

canım sen anlatıyonda inanki bende yok o dediklerin
allahım delircem
yeni pc öğrenen biride değilimki yıllardır hem pc hem net kullanıcısıyım
başlık kısmında sadece başlık satırı var
aşağıyada istediğin kadar in smiley falan yok
acaba renkli gülücüklü yazabilmek içinde belli bir mesaj sınırını aşmak mı gerekiyor

korkarım yarın sabahki kahvaltında da lahmacun yiyeceksin sen

hiç öyle kepek unu diyerek te vijdan rahatlatma canım,
neymişş makarna yapmış annesii
yapmışsa yapmış sanane makarnadan
benimkide neler yapıyo ama kaçıyorum mutfaktan
kalk 1 kase daha çorba iç salata ye yoğurt ye tamam..
:99: çok kızdım çok
ara öğün yemedim diyorsun birde,ara öğün yapsaydın ozamanda lahmacun yerdin heralde :88:

yarın lokmalarını sayıcam senin ona göre !!!

vallah tatlim bilmiorum ki :S bende var smileyler :S

iyi yapiyorsun kuzum kiz bana döv beni sacimi basimi yollllll
bitti sanirim lahmacunlar..anneme dicem artik bidaha yapma sunlari diye
zaten acayip midem bulaniyor tatlim
yarina kadar bisey yemem artik, bol bol yesil cay ve su ictim bugün

evet canım sölee annene yapmasın bidaha yazık günah bak uğraşıyoz didiniyoz burda dime ama ...

bulanır tabi günlerdir diyettesin miden düzene girmişken sağlığını bozdun organcığın

puahahah güldürdün beni be hatun

canımı istettin yahu resmen uyuşturucuyu bırakan birinin dramı gibi... 3 beyazı o kadar özlüyorum ki yoksunluk çekiyorum müptelalar gibi tövbe yarabbim

Son düzenleme:

Ayy ne güzel was studierst du denn ?? :)
Evet ich jobbe nebenbei in ner bäckerei jedes Wochenende da ist 50 % weizenmehl drinne sadece bauernbrot'da hoher anteil an roggenmehl var. Kahvalti dedigim gibi gülüm sadece iki brötchen ve peynir domates salatalik anca isyerinde yaparim. 1 haftadir bayagi saliverdim kendimi carsamba günü tüm gün yoldaydim sonra is okul derken misafir felan fistan ipin ucunu baya bi birakdim :) yaArin tekrar bi düzene gircem aksam fitnesse gitcemmm zatenn 2 mehrkornbrötchen yedigimde öyle bi sisiyomki 2-3 e kadar canim bisey yemek istemiyor.
Ay heveslendirdin kiz su günlük isini simdi bana dur hele lass mich ne nacht drüber schlafen
Benim yasim 19 boyumda 170 :) Boyum uzun oldugu icin kilocuklarim saklaniyor herbi kösemde Senin yasin kac und woher aus deutschland bist du ??

Ya ama gercekden öyle karnin davul gibi sisse bile o beyin varya o beynin kirmizi sinyaller veriyor sana
( yalanci beyin ) acim diyor sende dayanamiyorsun tabi gel seni doyurim diyorsun
( Sucu da beyine attik oysa ben habire girtlak yiyom)
Yani is beyinde bittimiydi zaten kendince de bitiriyorsun...
Beyin doymazsaa dedigin gibi cöplük resmen cöplük migdemiz neler girmiyorki. ne abur cuburlar ne yararsiz seyler.
harbiden cuklatlara pisküvilere verdigim parayi biriktirseydim neler almazdim nelerrrrr

Canim ayni sorunu bende yasadim basta sana yardimci olabilirim :)

Kontrol panelim -> secenekleri düzenle -> Cesitli secenekler -> mesaj editörü -> gelismis secenekleri sececeksin veee hoooppp geliyor smyliler :)

puahahah güldürdün beni be hatun

canımı istettin yahu resmen uyuşturucuyu bırakan birinin dramı gibi... 3 beyazı o kadar özlüyorum ki yoksunluk çekiyorum müptelalar gibi tövbe yarabbim

ay kizzz bosver yeme bak ben yedim vicdan azabi cekiyorum
bugün pazartesi ve yine full basladim

ich studiere englisch und spanisch canim, lebe in köln, 22 yasindayim, sen nerde yasiyorsun almanyada?
was für eine ausbildung machst du denn merak ettim gut dass du das gesagt hast mit wem 50% weizenmehl in den dunklen brötchen. ama zaten 1 tane yiyince wird man richtig satt davon. jedenfalls besser als normake brötchen mach das wirklich mit dem diät tagebuch hier, das bringt wirklich was glaub mir. bei mir hat es auch so geklappt. fitnesse gidersin artik aynenn benimde boyum uzun oldugu icin kilolarim iyi saklaniyor.

zaten hersey kafada bitiyor canim, kafanda dank ettimi gider kilocuklar emin ol

Canim ayni sorunu bende yasadim basta sana yardimci olabilirim :)

Kontrol panelim -> secenekleri düzenle -> Cesitli secenekler -> mesaj editörü -> gelismis secenekleri sececeksin veee hoooppp geliyor smyliler :)

hadi iyisin dogacim olur simdi insallah smiley'ler

Kahvalti

2 dilim kepek ekmek
2 kk peynir beyaz
bolca domates, salatalik
2 zeytin
1 tatli kasigi kadar recel
sekersiz yesil cay

kizlar bu sabak tartindim (lahmacun kacamagimda sonra kilo almismiyim diye merak ettim) tam 90 kiloyum 400 gr nereye ve nasil gitti anlamis degilim:26::26:
sanirim aksam saat 6dan sonra bisey yemedigim icin ve bol bol yesil cay ictigim icin gidiyor kilocuklar

bugün spor aletim gelir herhalde:88:

Ich wohne in Frankfurt canim und mache eine Ausbildung zur Rechtsanwaltsfachangestellte. :) Aynenn 1 tane yiyince sisiyorsun zatenn weizenbrötchen machen nicht satt sadece daha cok istah aciyor :))) Okey ich werds machen ama öncelikle kendimi bir düzene sokim :) weil die woche habe ich wirklich ziemlich nachgelassen war in berlin usw yoldada acikinca ne görürsen yiyon :)) Meld dich doch auch im fitness an :) Glaub mir evde hab ich ein fahrrad dieses sportgerät iste yüzüne bile bakmiyom. Ama fitnesse anmelden yapdim yapali gehe ich alle 2 tage für 2 std hic ihmal etmiyom ( Auser diese woche halt ) :))
Allahdan boyumuz uzunn bide böyle kilolari versekk manken gibi oluruz k iz biz bu boyla :)))

Cok haklisin canim hersey kafada bitiyor. kafada bitmezse wirds immerrr breiterrr

Ben aslinda yazin 92 kgydum mayisda felan hic 92yi de gecmezdim... sonra baya sorunlar yasadimm kendimi yemege verdim. Verdim ve sonuc patlamaya hazir bomba gibi oldum :))

canım senin spor aletini bilemem ama gördüğün gibi benim renklerim ve smileylerim geldiiii

kahvaltını beğendimmm
günü aynı istikrarla devam ettirmeni bekliyorum :26:

bu sabah lahmacun yok vallahi benim buzlukda 2 poşet daha var tam kilo vermeye başlamışken çıkarmak istemiyorum

menün standart zaten negüzel keşke senin kadar azimli olsam az kilo verdiğimi görünce şımarıyorum yeşil çayın çok etkisi var bendaha önceki diyetlerimde yeşil çay içmemiştim hiç ilk defa bu diyetimde içtim ve süper etkisi var gerçekden

ve bende bugün tartıldım 66.700 olmuşum kıızzzz hedefime az kaldı şubata bu iş tamam

senin spor aletide yılan hikayesine döndü

asoooo iyimis canim :) frankfurt o kadar uzak degil 2 saatlik sanirim
ich mache zuhause sport, habe mir ein stepbrett, hanteln und eine dvd gekauft mit stepaerobic
versuche jeden tag 45 minuten zu machen, wobei ich in den letzten tagen ziemlich nachgelassen habe
heute fange ich aber wieder an insallahhh kiz evet yaza dogru zayiflamis oluyoruz o zaman gel kölne gezelim beraber

canım senin spor aletini bilemem ama gördüğün gibi benim renklerim ve smileylerim geldiiii

kahvaltını beğendimmm
günü aynı istikrarla devam ettirmeni bekliyorum :26:

oh oh gözün aydin tatlim
kiz devam ediyorum böyle, kacamaklar yok artik

sadiyemmmmm lahmacunlar bitti o yüzden yemedim
olsayi daha yemezdim herhald cunku dün baya bi midem bulandi:26::26:
cikarma canim zaten lahmacunlari vallah insan tutamiyor kendini
tebrik ediyorum canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne güzel gidiyor kilolar, subata kadar kesin hedefine ulasirsin cok eminimmmm

kızlar şu yeşil çayın diyette ne faydası var
ben hayatımda içmedim
zaten ben bitki çaylarını hiç sevmiyorm..
bi bu 5i1 yerdeye alıştım zar zor

nasıl bişe o yeşil çay
nasıl hazırlanıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…