- Konu Sahibi kalbimEllerinde
-
2 dilim kepek ekmegi
2 kk beyaz peynir
3 zeytin
bolca domates, salatalik
yarim dilim light gouda peyniri (hollanda peyniri, sari peynir)
sekersiz coook acik cay
ve yarim dilimden kücük ekmege azcik aci sürdüm (annem yapmis aciyi, ekmege sür sür ye, cok lezzetli)
saat 12 gibi bir tane kuru incir yedim, cikolata ihtiyacimi gideriyor
cnm hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok sevindim artık seni de günlüğünden takip edeceğiz inşallah...
yorumlara hazır mısın???
bekliyor olacağım menülerini...
hayırlı olsun tatlım
sevgiler...
menü güzelmiş
afiyet olsun
ama acıyı kaçırma ok? boşuna ekmek yemiş olma
ah canım allah kolaylık versin... zayıflayınca en azından daha sağlıklı olursun.. bende 78 oldum şoka girdim:d ama şimdi zayıflama takımına girdim.. çok güzel motive oluyorsun...bilgileniyorsun...en azından diyette yalnız değilsin... biz 13 takımdayız senide bekleriz... bu takım da herkes seninle aynı savaşta
acı aslında metabolizmayı harekete geçirmeye yardımcı özelliğe sahipmiş ama tabii ekmekle yenince ters tepebiliryok tatlim fazla yiyemiyorum zaten aciyi, aci olan yemekler mideme dokaniyor (dokaniyor dogru kelime herhalde) yedigim yarim ekmek bile degildi kardesim önümde sapur supur yiyince benimde canim cekti ama cok haklisin aci cok ekmek yediriyor, annem ve kardesimde görüyorum
acı aslında metabolizmayı harekete geçirmeye yardımcı özelliğe sahipmiş ama tabii ekmekle yenince ters tepebilir
bir de cnm dokunuyor, sen doğru mu diye sormuşsun ya ondan düzelttim ok?
Tatlım hayırlı olsun günlüğün. Bızı unutma olurmu bızede uğra devamlı. Bizde sana geliriz.
günlüğün hayırlı olsun canım
hayırlı olsun günlüğün bende yeni başlayanlardanım
benim boyum 1.60 ama bende senin gibi kendimi hep normal görenlerdendim
taki arkadaşımla yan yana fotoraf çektirinceye kadar( 52 kilo yaşı benden büyük ama sanki ben ondan büyük duruyorum
inşlalah beraber ce zayıflıyacağız
kahvaltida ne yedigmi paylasmistim ama yinede yaziyim:
Kahvalti: 2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
bolca domates, salatalik
3 zeytin
yarim dilim light gouda peyniri (hollanda peyniri)
sekersiz cok acik cay
yarim ekmege (yarim bile degildi cok kücüktü) aci sürdüm yedim
ara: 1 kuru incir
ögle: 1 adet tavuk budu
6 tane patates (annem patatesleri kücük kücük dogramis)
6 tane havuc (ayni sekilde dogranmis)
6 tane brüksel lahanasi
ve bolca salata ve 3 kasik yogurt
bu arada kizlar bu yemegi diyet yapan herkese tavsiye ederim cok lezzetli:128: Annem patates ve havuclari kücük kücük dogradi, brüksel lahanalar zaten kücük. Büyük bi tencerenin icine önce lahanalari dizdi, sonra havuclari, sonra tavuk budlari ve en üste patatesleri koydu. Azicik su döktü tencereye ve hepsini bi güzel hasladi. 1yk yag koymus icine, yag durumu nasil diye sordum cunkuVe tabi baharatlar felan. Yani tam bir diyet yemegi
Az yedim bugün ama cidden tikabasa doydumSaat 6 gibi bi mandalina yerim ve günü öyle kapatirim. Tabii saat 6-7 gibi sporumuda yapacam
kahvaltı
ara
ogle
ara
akşam
ara
yani 3 ana 3 ara öğün yemen lazım tatlım. Ole aksam mandalinayla geçiştirilmez yani.
Birdeeee diyette patates ve havuç yenmez tatlım. Lilycim daha ıyı bılır tabıde. Havuc seker deposu, patates nişasta
:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?