• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

kalbimEllerinde

damlaya damlaya göl olur
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
1.661
0
66
Almanya
ilk sayfami az tazeliyim dedim :) suana kadar 17 kilo verdim kizlar cok büyük bi basari benim icin.
kendim bile inanamiyorum bazen. diyete basladigimda 100 kiloydum simdi ise 83 kiloyum ve günler gectikce daha cok eriyorum :) 100 kiloydum kizlar yaaa cok korkunc bisey.
beni görenler taniyamiyor artik beni :) cok degismissin cok zayiflamissin diyorlar. bende daha cok gaza geliyorum, daha cok hirslaniyorum hehe.

neyse neler yaptim hemen söyliyim. aslinda herseyden ölcülü yiyorum. mesela 5 kasik pilav yiyecegme 2 kasik yiyorum. annem bazen börek cörek felan yapar ondanda yiyorum ama dedigim gibi ölcülü. makarna, pilav hamur isini diyete ilk basladigim zamanlarda tamamen kesmistim ama simdi onlardanda ölcücülü yiyorum, daha cok sebze, tavuk,salata yemeye calisiyorum. günde 2-3 dilim kepek ekmegi yiyorum o da sadece kahvaltida.
hayatimdan sadece sekeri kestim bunu yaptigimda iyi oldu. caylarimi artik sekersiz iciyorum.

sporu ihmal etmiyorum her gün 45-60dk kadar spor yapiyorum. en cok sporun faydasini gördüm diyebilirim. sporsuz olmuyor bu is bunuda anlamis oldum.

en önemlisi: aksam 6'dan sonra agzima kesinlikle hic bisey almiyorum. aksam yemegimi ona göre yiyorum saat 4-5 arasi gibi. bazen aksam 8-9 gibi birtane meyve veya 1 bardak süt iciyorum bunu her zaman yapmiyorum ama.

merhabalar kizlar:3:
yasim 22, boyum 173 ve simdilik 93.8 kiloyum. diyete 10.10.2011'de basladim, ve simdiye kadar 7 kilo verdim :64:
diyete baslamadan önce 100 kiloydum kizlar:17: benim boyum oldugu icin 100 kiloyu göstermiyordum (yoksa benmi göremiyordum bilemiyorum kizlar:26:) ben kendimi hep 80lerde zanederdim. ama o gün tartiya ciktigimda resmen sok oldum, anlatamam. aglamak üzereydim. sonra kesin kararimi verdim, bu böyle devam edemez:20: ama allahtan o gün tartiya cikmisim:32: baslarda zorlaniyordum ama simdi kilolar gidince zevk alioyorum diyet yapmaktan, aslinda diyet degil saglikli besleniyorum, herseyden yiyorum ama az yiyorum. tatli, hamur isi, meyve suyu herseyi kestim. caylarimi bile sekersiz iciyorum artik:21: ve tabiki spor yapiyorum, yeni basladigimda haftada 2-3 kez yapiyordum sporu, ama son 3 haftada her gün 40 dk spor yapiyorum, arada yürüyüse gidiyorum:8:
ben hic zayif biri degildim kizlar, her zaman kiloludum. cok iyi hatirliyorum annem önceden cikolatalari yatak odasinda sakliyordu ben cok yemiyim diye, yada mutfagi kitliyordu önceden cok yemek yemiyim diye, yani annem hep savasti zayiflamam icin, simdi kilo verdikce cok seviniyor garibim benim:1: zaten istek cok önemli kizlar, istek oldumu bu is tamamdir. :) benimde bi günlügüm olsun istedim, artik size her gün rapor verecem:23: yorumlarinizi bekliyorum kizlar:3:

verdigim kilolari buraya yazmaya karar verdim kizlar, hepimize motive olsun diye :)
bastan beri yazmadim kendim not etmeyede unutmusum, hic aklima gelmedi nedense kilo takvimi :1:

18.11.2011 93.8 kilo

25.11.2011 92.8 kilo

29.11.2011 92.2 kilo

02.12.2011 91.8 kilo

09.12.2011 90,8 kilo

30.12.2011 88,0 kilo :64:

13.01.2012 85,6 kilo

20.01.2012 84,8

03.02.2012 83,8

22.07.2012 72

Son düzenleme:
2 dilim kepek ekmegi
2 kk beyaz peynir
3 zeytin
bolca domates, salatalik
yarim dilim light gouda peyniri (hollanda peyniri, sari peynir)
sekersiz coook acik cay

ve yarim dilimden kücük ekmege azcik aci sürdüm (annem yapmis aciyi, ekmege sür sür ye, cok lezzetli:1:)

saat 12 gibi bir tane kuru incir yedim, cikolata ihtiyacimi gideriyor:8:

cnm hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:3:
çok sevindim artık seni de günlüğünden takip edeceğiz inşallah...
yorumlara hazır mısın???
bekliyor olacağım menülerini...
hayırlı olsun tatlım
sevgiler...:16:

2 dilim kepek ekmegi
2 kk beyaz peynir
3 zeytin
bolca domates, salatalik
yarim dilim light gouda peyniri (hollanda peyniri, sari peynir)
sekersiz coook acik cay

ve yarim dilimden kücük ekmege azcik aci sürdüm (annem yapmis aciyi, ekmege sür sür ye, cok lezzetli:1:)

saat 12 gibi bir tane kuru incir yedim, cikolata ihtiyacimi gideriyor:8:

menü güzelmiş
afiyet olsun:56:
ama acıyı kaçırma ok? boşuna ekmek yemiş olma

cnm hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:3:
çok sevindim artık seni de günlüğünden takip edeceğiz inşallah...
yorumlara hazır mısın???
bekliyor olacağım menülerini...
hayırlı olsun tatlım
sevgiler...:16:

lilycimmm tsk ederim tatlimm :-* evet yorumlariniza hazirimm:66::66: bol bol yazin, elestirin, tebrik edin :1:

ah canım allah kolaylık versin... zayıflayınca en azından daha sağlıklı olursun.. bende 78 oldum şoka girdim:d ama şimdi zayıflama takımına girdim.. çok güzel motive oluyorsun...bilgileniyorsun...en azından diyette yalnız değilsin... biz 13 takımdayız senide bekleriz... bu takım da herkes seninle aynı savaşta:D

menü güzelmiş
afiyet olsun:56:
ama acıyı kaçırma ok? boşuna ekmek yemiş olma

yok tatlim fazla yiyemiyorum zaten aciyi, aci olan yemekler mideme dokaniyor (dokaniyor dogru kelime herhalde:9:) yedigim yarim ekmek bile degildi:1: kardesim önümde sapur supur yiyince benimde canim cekti:1::1: ama cok haklisin aci cok ekmek yediriyor, annem ve kardesimde görüyorum:9:

ah canım allah kolaylık versin... zayıflayınca en azından daha sağlıklı olursun.. bende 78 oldum şoka girdim:d ama şimdi zayıflama takımına girdim.. çok güzel motive oluyorsun...bilgileniyorsun...en azından diyette yalnız değilsin... biz 13 takımdayız senide bekleriz... bu takım da herkes seninle aynı savaşta:D

tsk ederim canimm :) evet en önemlisi saglik zaten:34: evet burda gercekten cok motive oldum, cok tesekkür ederim bu arada burdaki arkadaslara:46: takima ugrarim canim :-*

yok tatlim fazla yiyemiyorum zaten aciyi, aci olan yemekler mideme dokaniyor (dokaniyor dogru kelime herhalde:9:) yedigim yarim ekmek bile degildi:1: kardesim önümde sapur supur yiyince benimde canim cekti:1::1: ama cok haklisin aci cok ekmek yediriyor, annem ve kardesimde görüyorum:9:
acı aslında metabolizmayı harekete geçirmeye yardımcı özelliğe sahipmiş ama tabii ekmekle yenince ters tepebilir:9:
bir de cnm dokunuyor, sen doğru mu diye sormuşsun ya ondan düzelttim ok?

acı aslında metabolizmayı harekete geçirmeye yardımcı özelliğe sahipmiş ama tabii ekmekle yenince ters tepebilir:9:
bir de cnm dokunuyor, sen doğru mu diye sormuşsun ya ondan düzelttim ok?

evet bende okumustum bir ara internetde, aci metabolizmayi hizlandirir diye, ama bencede ekmekle ters tepki olur :D
tskler tatlim, bazi türkce kelimeleri bilmiyorum atiyorum kafadan:9: düzeltigin icin tsk ederim :-* hata yaparsam daha düzeltebilirsin canim, dogrusunu ögrenmis olurum :)

hayırlı olsun günlüğün bende yeni başlayanlardanım
benim boyum 1.60 ama bende senin gibi kendimi hep normal görenlerdendim
taki arkadaşımla yan yana fotoraf çektirinceye kadar :(( 52 kilo yaşı benden büyük ama sanki ben ondan büyük duruyorum
inşlalah beraber ce zayıflıyacağız

hayırlı olsun günlüğün bende yeni başlayanlardanım
benim boyum 1.60 ama bende senin gibi kendimi hep normal görenlerdendim
taki arkadaşımla yan yana fotoraf çektirinceye kadar :(( 52 kilo yaşı benden büyük ama sanki ben ondan büyük duruyorum
inşlalah beraber ce zayıflıyacağız

tskler canim, kilon kac peki? evet ya nasil bunu daha önce göremedik :( demek ki kafamiza yeni yeni dank ediyor. ama basaririz biz dimi tatlim:8:

kahvaltida ne yedigmi paylasmistim ama yinede yaziyim:

Kahvalti: 2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
bolca domates, salatalik
3 zeytin
yarim dilim light gouda peyniri (hollanda peyniri)
sekersiz cok acik cay

yarim ekmege (yarim bile degildi cok kücüktü:1:) aci sürdüm yedim

ara: 1 kuru incir

ögle: 1 adet tavuk budu
6 tane patates (annem patatesleri kücük kücük dogramis)
6 tane havuc (ayni sekilde dogranmis:1:)
6 tane brüksel lahanasi
ve bolca salata ve 3 kasik yogurt

bu arada kizlar bu yemegi diyet yapan herkese tavsiye ederim cok lezzetli:128: annem patates ve havuclari kücük kücük dogradi, brüksel lahanalar zaten kücük. büyük bi tencerenin icine önce lahanalari dizdi, sonra havuclari, sonra tavuk budlari ve en üste patatesleri koydu. azicik su döktü tencereye ve hepsini bi güzel hasladi. 1yk yag koymus icine, yag durumu nasil diye sordum cunku:1: ve tabi baharatlar felan. yani tam bir diyet yemegi:56:

az yedim bugün ama cidden tikabasa doydum:21: saat 6 gibi bi mandalina yerim ve günü öyle kapatirim. tabii saat 6-7 gibi sporumuda yapacam:32:

kahvaltida ne yedigmi paylasmistim ama yinede yaziyim:

Kahvalti: 2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
bolca domates, salatalik
3 zeytin
yarim dilim light gouda peyniri (hollanda peyniri)
sekersiz cok acik cay

yarim ekmege (yarim bile degildi cok kücüktü:1:) aci sürdüm yedim

ara: 1 kuru incir

ögle: 1 adet tavuk budu
6 tane patates (annem patatesleri kücük kücük dogramis)
6 tane havuc (ayni sekilde dogranmis:1:)
6 tane brüksel lahanasi
ve bolca salata ve 3 kasik yogurt

bu arada kizlar bu yemegi diyet yapan herkese tavsiye ederim cok lezzetli:128: Annem patates ve havuclari kücük kücük dogradi, brüksel lahanalar zaten kücük. Büyük bi tencerenin icine önce lahanalari dizdi, sonra havuclari, sonra tavuk budlari ve en üste patatesleri koydu. Azicik su döktü tencereye ve hepsini bi güzel hasladi. 1yk yag koymus icine, yag durumu nasil diye sordum cunku:1: Ve tabi baharatlar felan. Yani tam bir diyet yemegi:56:

Az yedim bugün ama cidden tikabasa doydum:21: Saat 6 gibi bi mandalina yerim ve günü öyle kapatirim. Tabii saat 6-7 gibi sporumuda yapacam:32:

kahvaltı
ara
ogle
ara
akşam
ara
yani 3 ana 3 ara öğün yemen lazım tatlım. Ole aksam mandalinayla geçiştirilmez yani.

Birdeeee diyette patates ve havuç yenmez tatlım. Lilycim daha ıyı bılır tabıde. Havuc seker deposu, patates nişasta

:18:

kahvaltı
ara
ogle
ara
akşam
ara
yani 3 ana 3 ara öğün yemen lazım tatlım. Ole aksam mandalinayla geçiştirilmez yani.

Birdeeee diyette patates ve havuç yenmez tatlım. Lilycim daha ıyı bılır tabıde. Havuc seker deposu, patates nişasta

:18:

havuc seker ve patates nisasta deposumu:25: peki hicmi patates yenilmicek diyetde? not defterime yazacam bunlari tatlim tsk ederim :-*

Hayırlı olsun komşum :)
Bende 89 dan 81e indim ramazandan bu yana. ama bir ay salladım. Geçen hafta tekrar başladım. 2 kg daha gitti. bu sabah tartıya çıktım 79 gördüm çok sevindim.
napalım 1 veya 2 gidicek böyle damlaya damlaya göl olur:1:
Bu arada diyette havuç ve patates kullanma canım.

Back