kalbimdeki ağrı

Öncelikle hem geçmiş olsun hem başınız sağolsun. İçiniz rahat etsin bence bı ozelede görünün. Ama yine temiz çıkarsa sonuclariniz psikolojik olarak ağrıyor olabilir üzüntü stres gerginlik.. vücutta bı yerlere vuruyor ruhumuzdaki sancılar.

Ben de en yakınımı kalp hastalığından kaybettim.O dönemde kalbim sürekli ağrıyordu . Kardiyolojiye gittim Ekg efor Eko ( ultrason) ile bakıldı .Bir sorun gözükmedi Dr kalbimin üzüntüden ağrıdığını söyledi.Bu ağrı 1 sene sürdü .Bir şey olsa eko’da görünürdü sizinki de muhtemelen üzüntüden

Başınız sağolsun allah yardımcınız olsun acaba sizi derinden etkilemiş ayrılıklar psikolojik olarak sizi etkilediğinden olabilir mi çok zor olaylar silsilesi yaşadıklarınız insanın etkilenmemesi çok zor zaten allah güç versin tüm gücünüzü evladınıza olan sevgi ile büyütün siz sağlıklı olursanız evladınğzda o kadar güçlü ve sağlıklı olur

Öncelikle çok geçmiş olsun. Stres ve üzüntü insanı zehirleyen en kötü şey ve biz bunu kendi kendimize yapıyoruz insanın elinde olmuyor tabiki sizin durumunuz da stres kaynaklı da olabilir elbette ama sizin aklınızdan geçtiği gibi bir sorun da olabilir. Eğer imkanınız varsa özele gidebilirsiniz yada başka hastaneden tekrar randevu alarak gidebilirsiniz. Yada ağrınız olduğu an acile gidin ikinci bir görüş sizi daha da rahatlatacaktır.

Genel bir kontrol yaptırın ama böyle agrini olduğunda acile gidin. Onlar kanla da bakıyor garanti oluyor. Aile oykunuz ilginçmiş. Covidden sonra mi vefat ettiler

Panik atak da olabilir ama yine de bence ciddiye alin, doktora görünün. Sorun yok dedikten sonra çok düşünmemeye çalışın. Psikiyatri ye de gidebilirsiniz. İlaçlar da düşünmemek için iyi geliyor. Hayatınızı çok etkiliyorsa tabiki.

Ekg çekildi mi

babam ve abim covid döneminden önce vefat ettiler, ben 3 tane aşı oldum.
Abiniz kac yaşındaydı. Sigara içiyorlar miydi. Ostrojen kadınları korurmus. Biraz daha kadınlar avantajlı bu açıdan. Yerinizde olsam bir hastaneye daha giderdim. Doktora göre ilgi değişebiliyor. Benim küçüklüğümden beri ritimsel sıkıntım var. Kalp hastanesi diye bir kez oraya gittim. Sadece kalbi dinleyip muayeye yaptı çok ilginc geldi. Ama başka doktor da detaylı bakıyor. Ekosu holteri vs. Varsa orda şehir Hastanesi'ne gidin. Doktor yorumlarına bakın. Genel olarak kalbi kontrol ettirdikten sonra da cok ciddi belirtilerde acile gidersiniz. Ben pandemiden sonra da panik atak oldum. Bir kaç kez panik atak olduğumu bilmeden gittim. Küçüklüğümden beri kalp sıkıntısı yaşarım ama ilk kez bu şekilde şeyler yaşamıştım. Çok baskaydi. Simülasyon gibi resmen. Gerçek gibi ama değil.
Önlem alıp takdiri Allah'a bırakmak gerekiyor.

Hiç korkmaniza gerek yok daha 2 gün öncesine aynı durumdaydım sizi çok iyi anlıyorum kalbim sıkısıyo kolum uyuşuyordu ağrıyodu panim yaptıktan dahada agırmaya basladi boynum ve sırtim sol tarafi ağriyodu 23 ay önce olmuştu ayni gittim doktora ekg çekti hic bise çıkmadı baska biseh istemedi istemeyince pek ilgilenmedi gibi gelmedi dediginiz gibi içim rahat etmedi geceleri kabus gibi oldu 2 gün önce oldu işte yine gittim ekg kan vs yaptılar hic bise cikmadi pskolojik dedi stres yaptiysaniz ondan olmuştur korkunca dahada çoğalmış dedi pskiyatriye gidicem pazartesi günü sizede öneririm takmayin kafaniza biseyim var diye düşününce daha çok artıyo ağrı bende çok kafama takinca başım dönüyo kalbim sıkışıyo kafami baska seylere vermeye calısıyorum bi yere git bi uğraş bul kendine aklına gelmeyince ağirmadıgini farkedince anlıycaksın pskoljik olduğunu için rahat etmesi için kan testi yaptır baksınlar acilde yapiyolar ama pskiyatriye gitmenizi öneririm geçmiş olsun tekrar

Yaşadıklarınız çok zor. Geçmiş olsun. İçinizde kalmaması açısından bi daha gidin Doktora. Bir şey yoksa ki umarım yoktur psikolojik destek alın derim.

Ailedeki ard arda kalpten dolayı yaşanan ölümler sizi çok sarsmış, panik atak benzeri bişey yaşıyor olabilirsiniz, kalple ilgili özele de gidin ama mutlaka bir psikiyatriye de görünün, çok geçmiş olsun

Hangi şehirde yaşıyorsunuz?üniversite ya da şehir hastanesi kaygılarımızı giderir diye düşünüyorum.

Öncelikle çok geçmiş olsun ve başınız sağolsun. Bir çok kötü olayı aynı anda yaşamışsınız ve bu gerçekten çok zordur eminim. Hepsinin aynı sebeple vefat etmesi sizi de bu yönde etkilemiş olabilir. Örneğin trafik kazası olsaydı araba yolculuğunda huzursuz olacaktınız bu yüzden lütfen olayın nedenini çok düşünmeyin. Bol bol dua okuyun ruhlarına. Kendi zihninizi de başka şeylerle meşgul ederseniz bu olayı daha iyi atlatırsınız. Kendinize iyi bakın

başınız sağ olsun öncelikle tekrardan bir daha gidin içiniz rahat etsin psikolojik destek de almaya çalışın çünkü yaşadığınız şeyler çok zor

Selamlar geçmiş olsun. Sevdiğimiz insanlar öldükten sonra bir takım hastalıklar kedini gösterebiliyor. Özellikle ilk senelerde. Ailenizde bu tür hastalıkların olması sizde de olacağını göstermeyeceği gibi bu şekilde bir düşünceye sahip olmak bir anlamda olmasına davetiye çıkarmaktır. Bu durumu neden yaşadığınızı, kalp rahatsızlığınızın size ne söylemek istediğini anlamaya çalışın. Ailenizde kalp rahatsızlığı olmasının altında yatan duygu veya davranış ne ise (hastalıkları yanlış duygu ve davranışlar olulturur) onları saptayıp siz bu davranışları sergilemezseniz kalp rahatsızlığınızda düzelir.

Öncelikle başınız saolsun , benim eşimde aynısı malesef doktor yok dediyse yoktur diyor ama sağlık geçiştirilecek birşey değil başka bir doktor görüşü almanızı tavsiye ederim . Bu arada yaşadığınız ani ölümlerden etkilenip panik atak geçiriyor da olabilirsiniz panik atagım var ve bazen kalp krizi geçiriyormuş gibi kalbim sıkışıyor daha önce acile gittim ekg kan tahlili yapıldı birşey yok dediler hatta sürekli nabzım da 110 ve 120 çıkıyor malesef ciddi bişey değildir diye düşünüyorum ama başka bir doktora da görünün mutlaka ihmal etmeyin

Acı yatıştırılmaz ama kısa süre önce ananem, teyzem ve babamı yakın aralıklarla kaybettim. Allah size ve kalanlarınıza sabır versin gerçekten zor. Kendinizi ihmal etmeyin bir hastalığınız varsa mutlaka doktora görünün bunu kendiniz için bile değilse kalanlar için yapın, sabırlar diliyorum

Başınız sağ olsun . Geçmiş olsun.

Benim de 2 yıl önce ağrım oldu. sizin gibi devlet hastanesine gittim .
ultrason ile baktığında kulakçık mı tam hatırlamıyorum . çökme olduğunu söyledi. ama doğuştan dedi .belli bir süre sonra rahatsızlık yapabiliyor.
neyse 1 hafta önce yine göğüs ağrısı ile gittim . acile . tahlil ekg vs . temiz çıktı. kardiyoloğa git dedi. bi ara gideceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…