• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbimde ek atım var, bunu yasayip iyilesen var mı?

berenada_aras

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
34
4
1
33
Kizlar selam,
Bu yil bende hastalik hastaligi basladi. 1 yildir surekli sol tarafim, gogsum, sirtim agriyo batmalar ve sizlamalar oluyor. Check up yaptirdim, defalarca kardiyolojiye gorundum. Birsey yok psikolojik dedi hepsi. Fakat galiba kafama takmaktan kalbimde ek atimlar basladi. Cok rahatsiz edici. Hayattan sogudum resmen. Onceden kalbinde ek atim olup gecti artik diyen var mi aranizda? Buna cok ihtiyacim var. Cok umutsuz hissediyorum eski saglikli halimi ozledim. Ne yapmak lazim bu durumda?

Kizlar selam,
Bu yil bende hastalik hastaligi basladi. 1 yildir surekli sol tarafim, gogsum, sirtim agriyo batmalar ve sizlamalar oluyor. Check up yaptirdim, defalarca kardiyolojiye gorundum. Birsey yok psikolojik dedi hepsi. Fakat galiba kafama takmaktan kalbimde ek atimlar basladi. Cok rahatsiz edici. Hayattan sogudum resmen. Onceden kalbinde ek atim olup gecti artik diyen var mi aranizda? Buna cok ihtiyacim var. Cok umutsuz hissediyorum eski saglikli halimi ozledim. Ne yapmak lazim bu durumda?
Ek atım nedir nasıl oluyor

Spor yapın duymuştum spor çok etkili die
Kafanızda konuşmayı da bırakmalısınız stresi çıkarın atın bugüne kadar hangi derdinize çare oldu kafanızdaki konuşmalar anca hasta eder sizi. Geçmiş olsun

Evet ya şuandada bağırsaklarim garul gürül midem desen afedersiniz geğiremiyirum geğirsem değişik değişik sesler hayvan gibi tövbe yarabbim
Bagırsaklarınız intihaplanmış midenize gidiyor antibiyotik tedavisi uygulanması gerekiyor büyük ihtimal …. aynı şeylerı yaşadım biyere çıkamıyordum o gereksiz gehrik sesi yüzünden sürekli bi boş hava varmış gibi içimde midem ağzıma gelip gelip gidiyordu boş boş sonrasında bi yanmaa … gecmış zaman bu kadar hatırlıyorum

Bagırsaklarınız intihaplanmış midenize gidiyor antibiyotik tedavisi uygulanması gerekiyor büyük ihtimal …. aynı şeylerı yaşadım biyere çıkamıyordum o gereksiz gehrik sesi yüzünden sürekli bi boş hava varmış gibi içimde midem ağzıma gelip gelip gidiyordu boş boş sonrasında bi yanmaa … gecmış zaman bu kadar hatırlıyorum
Doktora gidicem en kısa sürede çok sıkıldım bu durumdan sabahları bulantı oluyor yemek bile yiyemiyorum

Doktora gidicem en kısa sürede çok sıkıldım bu durumdan sabahları bulantı oluyor yemek bile yiyemiyorum
Sakın geciktirmeyin ben Hergun 3,500 mg antibiyotik almak zorunda kaldım mide kanserine doğru ilerliyormuş dedi doktorum o zaman çok kızmıştı neden geciktiniz die

Bağırsakta gaz problemindrn başka birşey yasamiyorum aslında sadece midede sıkıntı yaşıyorum
Bunun çözümü günlerce burda yorum yazmak değil .
Evet ya şuandada bağırsaklarim garul gürül midem desen afedersiniz geğiremiyirum geğirsem değişik değişik sesler hayvan gibi tövbe yarabbim
Hem bu şekil konuşuyorsunuz hem erteliyorsunuz bian evvel bi doktor randevusu oluşturun çaresine bakın lütfen .

Merhaba canım eğer bahsettiğin şey bi anda sanki göğsün tam ortasında sıkma böyle sanki kelebek ucuyomus gibi bi hismi içimde bi şey pıt pıt ediyo nefes alıyo almıyı gibi tam tarif edilemeyen bişey ise ondan bende de var ne olduğunu anlamadım

ek atım senelerce cektım hala daha cok streslı oldugum zamanlar baslar.ben 5 sene dr gıtmedım ek atım ıcın.en sonunda dakıkada 10 15 olmaya basladı gıttım.dr anlattım dr eko yaparken bıle oldu dr kendıde gormus oldu.ekg efor ve holter kan tahlıllerı yapıldı.ertesı gun holterı cıkarıp odasına gıttım aldı benı karsısına ve oyle bı guzel anlattıkı bu hastalıgı bunun benı oldurmıcenı yasadıgım panık atak ve stres kaynaklı oldugunu.benı ıkna ettı ben ogunden sonra ek atımları kafama takmayı bıraktım.dedıgım gıbı arada oluyor ama gecıyor.yanı bacım gecmesı tamamen senı beynının elınde anlıcan.cok zor bılıyorum ama onemsemezsen gecıyor ancak.bak ben 23 senedır bu panık atak anksıyete camurunun ıcındeyım ama ek atımı onemsememeyı basardım sende cabala en azından

Back
X