• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALBİM HIZLA ATIP,NEFESİM KESİLİYOR

bosbank

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
443
432
53
27
Merhaba
Son zamanlarda birden bana bir darlanma geliyor. böyle nefesim kesiliyor. tarif edemiyorum cok değişik bir duygu. yerime sığamıyorum. kendimi dışarı atıyorum fayda etmiyor. sonra kalbim hızlı hızlı atıyor. sesini hissediyorum. boğazım yumru oluyor. Anlam veremedim. kendimi zor sakinleştiriyorum. sanki düşüp bayılcam gibi. Panik atak belirtisi deniyor ama ben soğuk biriyim kolay kolay etkilenmem herşeyden.
Bu tarz şeyler yaşayan var mı ?

mesela bu yazımı okurken içim sıkılıyor...

Bir baktırın, yıllarca çektim zehirli guatrdan. Şükürler olsun geçti. Ven derdimi anlatamıyordum doktorlara. Panikatak deyip durdular, en son triod komasına girince test yapmak akıl edildi. Sizin tarifleriniz uyuyor,ailede var. Geçmiş olsun

aa guatr mı, bende de var bu belirtiler hatta birkaç belirti daha var bana da panik atak, anksiyete dendi.guatr için test bile yaptırmadım

Anneme de yillarca galiba hastalık fazla bilinmedigi icin panik atak deyip durdular. Megerse tiroidmis.
Genelde genetik oluyor, bende de var, nodül çıktı, nodül büyümüş, takip ettirecem, doktor öyle dedi.
Siz de baktirmadiysaniz bi baktirin bütün tiroid değerlerine.
Gecmis olsun.

Merhaba
Son zamanlarda birden bana bir darlanma geliyor. böyle nefesim kesiliyor. tarif edemiyorum cok değişik bir duygu. yerime sığamıyorum. kendimi dışarı atıyorum fayda etmiyor. sonra kalbim hızlı hızlı atıyor. sesini hissediyorum. boğazım yumru oluyor. Anlam veremedim. kendimi zor sakinleştiriyorum. sanki düşüp bayılcam gibi. Panik atak belirtisi deniyor ama ben soğuk biriyim kolay kolay etkilenmem herşeyden.
Bu tarz şeyler yaşayan var mı ?

mesela bu yazımı okurken içim sıkılıyor...
Sicak basması, ateş basması da oluyor. Havasiz gibi hissediyorum artik hep kendimi.
Bazilarinda aşırı sinirlilik de yapar.

Back