Bi pembelikte var sanki ……Ben gördüm
Var gibi duruyor cnm kan ver istersenKızlar oldu mu yoksaaaabugün 11. Gün çatlamadan sonra.
Freely 6 gün önce testi yaptım böyle çıktı 3/5 dakika içinde, dün aynı markada hiç bir şey yoktu. Güvenip sevinemiyorum lütfen yardım edin
Ben bu teste Guvenemıyorum çünkü bir yalancı pozitif veriyor bazen negatif veriyor ne olduğu belli değil benim bu testten canım yandigi için güvenemiyorum kullanacaksan da predictor markasını al yani ben her türlü yine erken gebelik testlerini pek güvenemiyorum ama inşallah vardır tüm gönlümle dua ediyorum sana inşallah vardır ama bence yarın sabah da bir kaset test yap derim kaset test em azından erken gebeliğe göre daha ıyıKızlar oldu mu yoksaaaabugün 11. Gün çatlamadan sonra.
Freely 6 gün önce testi yaptım böyle çıktı 3/5 dakika içinde, dün aynı markada hiç bir şey yoktu. Güvenip sevinemiyorum lütfen yardım edin
Bunu da şimdi çektim .. prediktör almaya gidicem şimdivar var test güvenilir mi bilmiyorm :)
daha çok yeni ama var :)Bunu da şimdi çektim .. prediktör almaya gidicem şimdi
Daha önce test yapmış mıdınız çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş miydi çatlatma iğnesi de pozitif gösteriyor bazen ama sizin inşallah gebeliktirKızlar oldu mu yoksaaaabugün 11. Gün çatlamadan sonra.
Hemen başka testle tekrar dene kaset testte al bence ikininde tekrsrla bakalım sonuç ne olacak bu da kesin var diyor baska testtelede netleşmiş olurBunu da şimdi çektim .. prediktör almaya gidicem şimdi
Çatlama iğnesi olmadım doğal ovulasyanda gördüğüm günü değerlendirdim o günden sonra bugün 11. Gün .. dün de yaptım bir şey yoktıDaha önce test yapmış mıdınız çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş miydi çatlatma iğnesi de pozitif gösteriyor bazen ama sizin inşallah gebeliktir
Yok bebeğim yaa testle takip ettimKuzucum çatlatma iğnesi mi kullandın ne yaptın başka bir testle daha dene bakalım
Yok mu başka testin ay heyecanlandım kaç zamandır görüşemedik teeeYok bebeğim yaa testle takip ettim
Yolladım şimdi adamcağızı:))) aynı marka alda teyit edelim dedim.Yok mu başka testin ay heyecanlandım kaç zamandır görüşemedik teee
A pardon yanlış anlamışım bariz pozitif görünüyor testin güvenilirliğini bilmiyorum tabi yarın ilk idrarla tekrarlayın bence daha koyulaşır en azındanÇatlama iğnesi olmadım doğal ovulasyanda gördüğüm günü değerlendirdim o günden sonra bugün 11. Gün .. dün de yaptım bir şey yoktı
İkitane aldırsaydın hemen çıktımı çizgiYolladım şimdi adamcağızı:))) aynı marka alda teyit edelim ded ikitane aldı
Al da gel hadi bekliyoruz. Bence var.Bunu da şimdi çektim .. prediktör almaya gidicem şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?