Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kardeşim öyle... Çok garip gerçekten....
enterasen cok hosuma gıttı
kalbım sağda ben özelim demek
hoş bısey olsa gerek
ne yani benım parmaklarımda lastık gıbıdır her şekle girer bende özelimm![]()
Rabbim ne büyük
tüm sayfaları okuyamadım pek ama sağlığın falan yerindemi,yani bir sorun yok yazmışsın ama gerekten çok garip![]()
solum acıyo derler ya sarkılarda sol yanım falan o geldı aklıma![]()
puf puf özel olduğun beliydi zaten kuzum![]()
merhabalar kızlar...
bu zamana dek hiç duydunuz mu ya da böyle bir yakınınız var mı bilmiyorum...
zaten dünyada 1 milyarda 1 görülen ve sebebini tıpın açıklayamadığı bir durum bu bendeki![]()
benim kalbim ve hatta tek olan tüm organlarım normal bilinene göre terstekalbim sağda yani
konumu okuyanlar dalga geçtiğimi falan sanmasın dileyen araştırabilir de
![]()
bana herhangibir sakıncası,zararı yok.. bazen doktorlar bile şaşırıyor,o derece![]()
bu yüzden özelim ben![]()
heee bu arada, varsa benim gibi olanlar beklerim topiğime![]()
kusura bakma arkadasım konunu hortlatıyorum ama; çok şaşkının suan:44: ilkkez duydum
zararı olmadıgına gore evet farklılık katmıs bu durum sızeama bu benım şoktan çıkmamı sağlamadı hala
![]()
bunu duymamıştım bişey daha öğrenmiş oldum.ilginç:)
benim eşimin annannesi de doğustan 4 böbrekli![]()
ama bu gibi durumlarda önlem almanız gerekiyor. Allah korusun herhangi birkazada kalbinizin durduğunu düşünün. bilmeyen birisi sol tarafınıza kalp masajı yaparsa yanlış yapmış olur. belki hayatınızın kurtulma şansınız azalır. bunu nasıl yapacaksınız bilmiyorum ama kalbinizin sağda olduğunu bir şekilde belirtecek bir işaret kullanmanızı öneririm :)merhabalar kızlar...
bu zamana dek hiç duydunuz mu ya da böyle bir yakınınız var mı bilmiyorum...
zaten dünyada 1 milyarda 1 görülen ve sebebini tıpın açıklayamadığı bir durum bu bendeki![]()
benim kalbim ve hatta tek olan tüm organlarım normal bilinene göre terstekalbim sağda yani
konumu okuyanlar dalga geçtiğimi falan sanmasın dileyen araştırabilir de
![]()
bana herhangibir sakıncası,zararı yok.. bazen doktorlar bile şaşırıyor,o derece![]()
bu yüzden özelim ben![]()
heee bu arada, varsa benim gibi olanlar beklerim topiğime![]()
ama bu gibi durumlarda önlem almanız gerekiyor. Allah korusun herhangi birkazada kalbinizin durduğunu düşünün. bilmeyen birisi sol tarafınıza kalp masajı yaparsa yanlış yapmış olur. belki hayatınızın kurtulma şansınız azalır. bunu nasıl yapacaksınız bilmiyorum ama kalbinizin sağda olduğunu bir şekilde belirtecek bir işaret kullanmanızı öneririm :)
size bişey olmasında ....Aynı şeyi sürekli babamda söylüyor..belki haklı da,bilmiyorum..ama kontrole gittiğim zamanlarda doktor "gerek yok,zaten kalp masajı sağa ya da sola değil ortaya yapılır" demişti..üzerimde kart falan taşıyabilirim belki ama öyle acil durumluk bir anda kim akıl eder de bakar,arar bilmem..Allah korusun