• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim Doğuştan SAĞDA ... Biliyor musunuz?

pufpuff

Tam bir terazi ♎️ Serdar Ortaç delisi 🎧
Pro Üye
21 Aralık 2012
10.875
5.412
448
37
merhabalar kızlar...

bu zamana dek hiç duydunuz mu ya da böyle bir yakınınız var mı bilmiyorum...

zaten dünyada 1 milyarda 1 görülen ve sebebini tıpın açıklayamadığı bir durum bu bendeki :1:

benim kalbim ve hatta tek olan tüm organlarım normal bilinene göre terste :34: kalbim sağda yani :34: konumu okuyanlar dalga geçtiğimi falan sanmasın dileyen araştırabilir de :34:

bana herhangibir sakıncası,zararı yok.. bazen doktorlar bile şaşırıyor,o derece :32:

bu yüzden özelim ben :33:

heee bu arada, varsa benim gibi olanlar beklerim topiğime :16:

Ben dalga geçtiğini düşünmüyorum.Çünkü haberlerde dinlemiştim.Böyle insanlar varmış.Sağdaki organlar solda soldaki organlar sağdaymış aynen seninki gibi :)

Ben dalga geçtiğini düşünmüyorum.Çünkü haberlerde dinlemiştim.Böyle insanlar varmış.Sağdaki organlar solda soldaki organlar sağdaymış aynen seninki gibi :)

evet aynen öyle :34: zaten genelde ilk defa duyanlar inanmıyo :1:

cüzdanınıza, çantanıza bir not yazıp koyun. allah korusun dünya hali, acil bir durum olursa (olmasın ama), doktorların bilgisi olsun.

cüzdanınıza, çantanıza bir not yazıp koyun. allah korusun dünya hali, acil bir durum olursa (olmasın ama), doktorların bilgisi olsun.

bunu babamda çok söylüyo aslında ama kontrole gittiğim bi doktor vardı o gerek yok demişti :44: allah korusun acil bişey olsa,vatandaş yardım etmeye kalksa güme gitcem :1:

özel olmak her insana farklı şekilde sunulmuş
işte.

bu konuda bana sunulan bişi yok:9:

öyle demeeeeeeeeeeee..
illa ki vardır :34:

bunu babamda çok söylüyo aslında ama kontrole gittiğim bi doktor vardı o gerek yok demişti :44: allah korusun acil bişey olsa,vatandaş yardım etmeye kalksa güme gitcem :1:

öyle demeeeeeeeeeeee..
illa ki vardır :34:

bu tarz konularda canım:)

bence halt etmiş o doktor. uçlarda düşünelim biraz, allah korusun kalp masajı gerekiyor diyelim, sola masaj yapacaklar. yine allah korusun iç kanama var mı diye bakacaklar midenizin olduğu yere bastıracaklar acı yok, başka yere bastıracaklar acı yok, e olmaz tabi oralarda organ yok :1: babanızın sözünü dinleyin siz.

bence halt etmiş o doktor. uçlarda düşünelim biraz, allah korusun kalp masajı gerekiyor diyelim, sola masaj yapacaklar. yine allah korusun iç kanama var mı diye bakacaklar midenizin olduğu yere bastıracaklar acı yok, başka yere bastıracaklar acı yok, e olmaz tabi oralarda organ yok :1: babanızın sözünü dinleyin siz.

ahahahah allah iyiliğini vere,güldürdün beni.. çok yaşa emi.. :1: zaten bende seninle aynı fikirdeyim..düşününce korkunç oluyo :44:

HEH Bİ BU EKSIKDI ZATEN BEN NORMAL İNSANLARA DENK GELMEMKİİ:):1:
Benım lisedeki mudur yardımcımında oyleydııı :53:
ozamn çok şaşırmısdım:52: hahhah acaba dıre butun organlarıda tersmı dıyodum :1::1::1: :17:

Ben sigortacıyım, eski çalıştığım yerdeki bir sigortalımızda aynı sizin gibiydi.
Kalbi sağdaydı, hep derdi BEN İNSANLARLA SARILIRKEN KALP KALBE SARILIYORUM diye :)

HEH Bİ BU EKSIKDI ZATEN BEN NORMAL İNSANLARA DENK GELMEMKİİ:):1:
Benım lisedeki mudur yardımcımında oyleydııı :53:
ozamn çok şaşırmısdım:52: hahhah acaba dıre butun organlarıda tersmı dıyodum :1::1::1: :17:

özelim kızım ben,sevin işte böyle bi arkadaşın olduğuna :33:

Ben sigortacıyım, eski çalıştığım yerdeki bir sigortalımızda aynı sizin gibiydi.
Kalbi sağdaydı, hep derdi BEN İNSANLARLA SARILIRKEN KALP KALBE SARILIYORUM diye :)

evet..güzel bi tabir oluyo..
kalp kalbe sarılmak :4:

:53::53::53::53::53::53:
şoktayım :1:
senin marjinal olduğunu farketmiştim zaten ilk bakışta ..

Back
X