- 3 Haziran 2023
- 769
- 1.191
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Sakin fedakar olma inan insanoğlu anlamıyor o zaten sesini çıkarmıyor kabul eder diye kendi bildiğini okur.kendimden biliyorum.sevgilin konusunda da bu saatten sonra düzelmez ben diyimYapısal olarak öyle değilim. Fedakarım. Hep kendimden verdim biraz da değer görmek istedim. Şuan bitirmeyi düşünüyorum. Sağda solda kariyerimi çekemedi der mi diye düşünüyorum.
Boşver bürhan geç kendi okuluna adamın egosunu tavan yapmışsın gelsin çalışsın yerinde seni hayatının bir yerinde görmeyen biri icin fazla fedakarlık yapıyorsunAma senin sürekli yanında. Ve eşin. Bizde bayağı mesafe var ve zaten az görüşüyoruz görüştüğümüzde de hep sorunlar çıkıyor. Aynı şeyler değil. Zaten hayatının bir yerinde görmüyorsa güle güle. Ondan bahsediyorum.
Ne pok yediğini kendi de bilmiyor.Bence senin sevgilin biraz garip. Ya da bana öyle değil. ayak işi yapmakla danışman, yardimcilik vs seçilmez ki... Sevgilin, kaymakamın umrunda bile olmayabilir. Sevgilin kendi kendine gelin güvey oluyor olabilir. İşine sahip çıkan insanı takdir ederim ama bir karşılığı oluyorsa, parasını artiriyorsa.. senin sevgilin boş boş amelelik yapıyor olmasın??
Bekar. Niye olmasın. Görsem iki kaş göz yapar düşürürümHemşocum bu adam sana göre değil vazgeç bu sevdadan,
Kariyer planı bile tavuğun suyunun suyu.
Bence sen git kaymakamla evlen çatlasın o da
Aaa ne kaçırdımBoşver onu bunu da sen niye birkac gundur gundemi meskul eden malum konuda yorum yapmadin
Hani sevgilisi istemedigi halde bebek dogurmak isteyen kadinin konusu varya ama kapattirmis konuyuAaa ne kaçırdım
Ohoooo ona çok güzel saydırdım.Hani sevgilisi istemedigi halde bebek dogurmak isteyen kadinin konusu varya ama kapattirmis konuyu
KaçırmışımOhoooo ona çok güzel saydırdım.Teesüf ediyorum