• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim çarpiyor elim ayagim Titriyor

o beneede oluyo bir sorun olduğunu düşünmüyorum bence ilk başlarda hareketleri böyle hissediliyo diye düşünüyorum ama bir soruna işaretse buraya yaz lütfen doktoruna sorduktan sonra bende merak ettim şimdi

tamam canim 5 mayista randevum daha var gerci ama :) insallah sorun olmaz

merhaba hanımlar,
bende de yaygın ankisiyete var gebe olduğumu öğrenince ilaçlarımı bıraktım ve bitkisel alora şurup içmeye başladım. tabi ki pek işe yaradığı söylenemez ama süre doldurduk onunla. şimdi 31. haftadayım ve her gece doğum ankisiyetesi yaşıyorum. gündüzleri daha iyiyim ama gece uykuda kafamın içinde sürekli felaketler ve ardından da tabi ki P.atak. bu arada çalışıyorum ve asla kalabalık yerlere kapalı yerlere girmeyerek günlerimi geçirmeye çalışıyorum. şükür bu güne kadar geldim. psikatriye gittim riskli dönemi atlattığım için artık ilaç alabileceğimi ve hatta emzirme dönemin de de kullanabilecveğim ilaçlar olduğunu söyledi çok sevindim. ve geceleri yarım remeron ve ativan almaya başladım. fakat şimdi de acaba bebeğime zarar veriyor mu diye endişe etmeye başladım. bebekte doğumda solunumla ilgili sorunlar oluşabiliyormuş. bu durumu yaşayan var mı. ilacı bırakınca doğumdan içince de bebeğime zarar vermekten endişe ediyorum. yani anlayacağınız bize hiç rahat yüzü yok :(

Back