Cnm benimde 21. Hafta kan sekeri dusunce veya ac karnina olunca el ayak titrer diye biliyorum. Bendede olmustu hala da oluyo ara sira. O yuzden sıkma canini. Ac kalma sakin. Kan dolasimi yuzunden kalp carpintisida olabilir. Normal.Selam kizlar 24+3 um bebegim yer degistirdiginde kalbim deli gibi carpiyor elim ayagim titriyor acaba panik atak mi basliycak yaklasik 15 sn felan boyle oluyor her seferinde doktoruma sorucam ama daha randevuma var mayisin 5 inde :/
biraz endise ediyorum boyle olunca sizlerde oluyor mu merak ediyorim normal mi degil mi die
Cnm benimde 21. Hafta kan sekeri dusunce veya ac karnina olunca el ayak titrer diye biliyorum. Bendede olmustu hala da oluyo ara sira. O yuzden sıkma canini. Ac kalma sakin. Kan dolasimi yuzunden kalp carpintisida olabilir. Normal.
Panik mi yapıyorsun acaba canım?Normalde böyle birşey duymadım?Bence doktoruna bir telefon aç sor derim.
Benimde karnimda topaklanma oluyor ve çarpıntı başlıyordu BiRaZ önce doktoruma gittim ve bana kalbe görünmem gerektiğini söyledi mutlaka git ihmal etme olmaması lazım böyle bişeyin dedi sende ihmal etme ....cumaya da kalbe randevu aldım bakalım ne olucak ...
Panik atak çok başka birşey.Panik atağın en derinini yaşamış ve atlatmış biri olarak size verebileceğim en büyük tavsiye bu konuları fazla araştırmayın.Hissettiğiniz şey sadece heyecan.Kalp çarpıntısı ve titreme ara ara herkeste olur.Tansiyon yada şekerle ilgili bir konu olabilir.Ne güzel yavrunuzu hissediyorsunuz o hissiyatta sizi heyecanlandırıyor böyle düşününSelam kizlar 24+3 um bebegim yer degistirdiginde kalbim deli gibi carpiyor elim ayagim titriyor acaba panik atak mi basliycak yaklasik 15 sn felan boyle oluyor her seferinde doktoruma sorucam ama daha randevuma var mayisin 5 inde :/
biraz endise ediyorum boyle olunca sizlerde oluyor mu merak ediyorim normal mi degil mi die
Panik atak çok başka birşey.Panik atağın en derinini yaşamış ve atlatmış biri olarak size verebileceğim en büyük tavsiye bu konuları fazla araştırmayın.Hissettiğiniz şey sadece heyecan.Kalp çarpıntısı ve titreme ara ara herkeste olur.Tansiyon yada şekerle ilgili bir konu olabilir.Ne güzel yavrunuzu hissediyorsunuz o hissiyatta sizi heyecanlandırıyor böyle düşünün
sevgiler
Canım ben devamlı çarpıntım varmış gibi nefes nefeseyim. Çok normal. Vücuttaki kan miktarı artıyor ve gittikçe ağırlaşıyoruz. Daha önce yaptığımız en basit işler bile zor geliyor. Bebiş hareket ettiğinde bu hissi daha yoğun duyuyorsun. Normal. Endişe etme ve hamileliğinin keyfini çıkarmaya bak. Az kaldı doğuma ve ben hamileliğime doyamadım. :)Selam kizlar 24+3 um bebegim yer degistirdiginde kalbim deli gibi carpiyor elim ayagim titriyor acaba panik atak mi basliycak yaklasik 15 sn felan boyle oluyor her seferinde doktoruma sorucam ama daha randevuma var mayisin 5 inde :/
Canım ben devamlı çarpıntım varmış gibi nefes nefeseyim. Çok normal. Vücuttaki kan miktarı artıyor ve gittikçe ağırlaşıyoruz. Daha önce yaptığımız en basit işler bile zor geliyor. Bebiş hareket ettiğinde bu hissi daha yoğun duyuyorsun. Normal. Endişe etme ve hamileliğinin keyfini çıkarmaya bak. Az kaldı doğuma ve ben hamileliğime doyamadım. :)
Canm geçmiş olsun dikkat et eylüle :) ihmal etme
Normaldir canm rabbimin en güzel hediyesi candan can cikiyo cennet kokulu pembe bir melek alicaksin kucağına insallahsagol birtanem benim cok sukur bisi yok gibi suan baktim da baya arkadaslardada oluyormus genede doktoruma sorucam tabi kuzum
Normaldir canm rabbimin en güzel hediyesi candan can cikiyo cennet kokulu pembe bir melek alicaksin kucağına insallah
Sendende allah razı olsun canm inşallah çarşamba asilamam var bakalimAllah razi olsun bu dileklerin icin rabbim sanada en kisa zamanda nasip etsin duamdasin sende insallah hayirli haberlerini aliriz
Sendende allah razı olsun canm inşallah çarşamba asilamam var bakalim
İnşallah canm benimay canim benim insallah basarili gecer ve tutunur minigin
o beneede oluyo bir sorun olduğunu düşünmüyorum bence ilk başlarda hareketleri böyle hissediliyo diye düşünüyorum ama bir soruna işaretse buraya yaz lütfen doktoruna sorduktan sonra bende merak ettim şimdiSelam kizlar 24+3 um bebegim yer degistirdiginde kalbim deli gibi carpiyor elim ayagim titriyor acaba panik atak mi basliycak yaklasik 15 sn felan boyle oluyor her seferinde doktoruma sorucam ama daha randevuma var mayisin 5 inde :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?